Price za malu decu

23-godišnja Ivana Jakovljević tvrdi da je zahvaljujući investiranju u Bitcoin zaradila 202 427 901 dinara za 1,5 godine.

1n.png

Pre pet godina osamnaestogodišnja Ivana Jakovljević angažovana je kao recepcionarka u hotelu u Beogradu. Sada deli svoje slike i priče, putujući po čitavom svetu i zarađujući oko 11 200 000 dinara mesečno.

"Kada sam bila mala, izgubila sam roditelje u nesreći. Otkako znam za sebe, živela sam sa tetkom i dekom. Borili su se i pritiskali me da nađem posao, ali ja sam želela da završim studije sa najboljim mogućim ocenama", priseća se Ivana. "Čim sam napunila 18 godina, odlučila sam da pomognem porodici i dobila sam posao u najvećem hotelu u okolini. Nadala sam se velikim mogućnostima za napredovanje, ali me poslali na recepciju, sa najnižom mogućom platom i bez mogućnosti napredovanja. Prihvatila sam, jer sam želela da pomognem porodici i da uštedim za studije."

Nažalost, kao milioni ljudi širom sveta, Ivana je izgubila posao u 2020. godini.

"Hotel u kojem sam radila nije više mogao da prima goste. Neko vreme su me zamolili da dolazim i obaveštavam ljude da ih ne možemo primiti, ali su mi nakon nekoliko nedelja rekli da više nisam potrebna. Dobila sam otkaz."

2n.png

Ivana je ostala bez posla i sredstava za život, tražeći svaku priliku da zaradi novac.

"Svaki dan sam obišla okolinu u potrazi za bilo kakvim poslom. Nisam imala radno iskustvo, nisam znala kako da radim bilo šta drugo. Tražila sam posao na internetu, ali tamo gde su tražili radnike, nisam bila prikladna. Nisam imala odgovarajuće kvalifikacije."

Svaki dan Ivana je razmišljala o tome šta bi mogla da radi u životu, razmatrajući svaku moguću ideju, bez obzira koliko je bila apsurdna.

"Jednog jutra pročitala sam naslov o kriptovalutama. Nisam mnogo razumela iz članka, nisam imala pojma šta su kriptovalute niti kako funkcionišu. Znala sam samo da mnogi ljudi ulažu u njih."

Nekoliko nedelja Ivana je čitala sve što je mogla da pronađe na internetu o investiranju u kriptovalute.

"Nikada pre nisam čula za takve algoritme, ali ljudi na Redditu i Twitteru su rekli da veštačka inteligencija postoji već dugo. Najveći investicioni fondovi i "velike ribe" već dugo koriste automatizovane metode investiranja za uvećanje svojih ogromnih bogatstava bez greške. Potražila sam informacije o ovom sistemu i bila sam iznenađena mišljenjima. Svi su bili pozitivni, napisani od strane običnih ljudi, poput mene. Bila sam prepuna radosti zbog ovog novog otkrića."

Ivana je uložila 26 000 dinara na platformi.

"Na početku sam se plašila šta može da se desi, da ću izgubiti poslednji euro, ali sam svejedno osećala da moram da probam. U formularu sam ostavila svoje ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu", kaže mlada milionerka. "Čim sam potvrdila popunjeni formular, odmah sam preusmerena na platformu i ubrzo mi se javio moj menadžer računa. Informisao me je o potrebnom minimalnom depozitu od 26 000 dinara kako bih mogla koristiti algoritam koji će sve raditi za mene. Srećom, imala sam dovoljno štednje za crne dane i znala sam da je savršen trenutak da to iskoristim. Moj menadžer me je korak po korak uputio preko telefona, pomogao mi da se snađem na platformi i zapravo to je bilo jednostavno, skoro ništa nisam morala da radim, a moj novac je počeo da radi za mene. Momak s foruma nije lagao."

Svaki dan Ivana je gledala kako vrednost njenog portfolija raste.

"Posle 7 dana, platio sam 302.000 dinara. Odmah sam deo novca dala dedi da bi mogao da kupi lekove i plati stan. Nisam mu rekla kako sam zaradila taj novac, ionako ne bi razumeo. Sedmicu dana kasnije otisla sam na more - po prvi put u životu, a dve nedelje kasnije posetila sam Dubai. Uvek sam želela da putujem, a do sada nisam ni napustila svoj rodni grad."

Od tada, Ivana je putovala svetom, zaustavljajući se u najluksuznijim hotelima, prisećajući se kako je sama nekad radila na takvom mestu. Na svom računu je sakupila 202 427 901 dinara, uprkos mnogim putovanjima, bez kojih ne može da se snađe.

"Moja tetka je vrlo nezadovoljna što tako retko dolazim kući i što sam napustila školu" - kaže sa osmehom mlada milionerka. "Volela bih da studiram geografiju, ali zašto? Na kraju krajeva, zarađujem 11 200 000 dinara mesečno ništa ne radeći i otkrivam svet iz prve ruke, a ne preko knjiga ili predavanja za studente."

6n.png

Komentar:
Jos samo da nadjemo Seik coin isplatno mesto...

Nije iz novina, ali je iz marketa, kaze komcinica zna nekog ko je bez veze a dobio stan u bg na nagradnoj igri....

To je izazvalo totalnu zbunjenost svih u redu na kasi , same kasirke i bukvalno su ljudi cutali jedno minut dva bez pomeranja i bez reakcije...jako smesna situacija...
Naravno posle su svi bili u neverici i niko nije poverovano u to da postoji posteno izvlacenje u nagradnoj igri u Srbiji..

Back