Priče sa ulice...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ajd seljačino glupa ako si došao ovde da jedeš g'ovna idi i ti! Idiote jedan tema ima svoj naziv i treba se toga pridržavate ako imate bar i malo poštovanja prema ostalim članovima...Nećemo sad da gledamo kako se Elektri uvlačiš u č'mar...I ti se gubi sa ove teme...

Хехехе... За ово ћеш добити бан, то ти ја гарантујем, а да знам ко си добио би и прописне батине, али пошто си ти само интернетски миш то је ипак немогуће... Лијеп поздрав ;)

Па и не разумемо се баш... Понекад морам да прочитам одређене постове по 3 пута да би могао да извалим шта је писац хтео да каже. Много би било лакше када би се људи трудили да пишу граматички исправно, ако ни због чега другог, онда барем због нашег предивног језика који се из дана у дан све више осиромашује. Дебилни постови без интерпункцијских знакова, писање x уместо h, w уместо v, 0 уместо о, све више и више узимају маха... Да не говорим о бркању падежа и писање свега у номинативу... Није вам ово чет људи (мада ни тамо то не би требало да се ради), ово је форум и требало би да се правилно пише! Данашња омладина много користи скраћенице и остале глупости као нпр. ЛОЛ, БРБ, РОФЛ и слично... Куда иде ова земља, да ми је само знати?

pa dobro nisam ni je za to da svi trebamo da pricamo kao da smo pali sa kruske i sa tobom se slazem u svim tvojim tvrdnjama.
jedino to sto mi je bilo bezveze kada je elektra uzela da ispravlja svaku gresku koju je ibm napisao. mogla je to i na drugaciji nacin da mu kaze i ne bismo se ovde raspravljali. a ibm nije morao tako da je vredja.

@
kaze se LEPOG NASEG SRPSKOG JEZIKA. :lol::lol::lol:

hajdemo se sad vratiti na temu i bez spama.
nadam se da se niko nije uvredio ovde.

pa dobro nisam ni je za to da svi trebamo da pricamo kao da smo pali sa kruske i sa tobom se slazem u svim tvojim tvrdnjama.
jedino to sto mi je bilo bezveze kada je elektra uzela da ispravlja svaku gresku koju je ibm napisao. mogla je to i na drugaciji nacin da mu kaze i ne bismo se ovde raspravljali. a ibm nije morao tako da je vredja.

@
kaze se LEPOG NASEG SRPSKOG JEZIKA. :lol::lol::lol:

hajdemo se sad vratiti na temu i bez spama.
nadam se da se niko nije uvredio ovde.
Iskreno, mislim da bismo se ipak raspravljali pošto IBM nema šta drugo da radi ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back