jack russell
Početnik
- Poruka
- 5
Imam malu prelepu Milicu (jack rassell) i ne bih mogla da zamislim svoj zivot bez nje. Moja Micoka ima 9 meseci. Ona je nesto najsladje i najlepse. Ona je ... UHH, ne postoji trenutno rec kojom bih opisala ono sto ona meni predstavlja. Malo sam sebicna, Micoka, pored mame, ima i tatu koji je isto toliko voli.
Znaci, kada smo je dobili, bila je ludnica po kuci. Ne moram da iznosim detalje, svi znaju sta znaci imati terijera u stanu. Kako oni znaju da budu tvrdoglavi, pa to je cudo. Dugo nam je trebalo da naucimo osnovne stvari, ne zato sto smo glupi, naprotiv, samo da proverimo gde je granica i da probamo da zamenimo uloge. Zasto nas dvoje nebi bili njeni ljubimci?!?
Nasa Milica uma svoju sobu:
"smeta mi boja zidova, pobogu ko jos ima zelenu boju zida? Pa da vidimo sta je ispod te boje, a i bas je ukusna
;
smeta mi plakar, valjda mi tresnja ne odgovara, a i mozda je i ona ukusna?
;
volim mami da pravim haos po podu, malo pikim, malo kakim, pa sta, malo sam neuredna;
papucice, uh sto volim papucice, mamice cipelice, tatine patike, sve volim! :wink:
A onda dodje moj tata
i boze sto je moja soba lepa, sve je nebitno, jer moj tatica je tu! A kada mama dodje :-D ja ne znam sta cu od srece, pa mi smo zajedno i sve je po starom. Ja se potrudim (uz tatinu i maminu pomoc) da sredim svoju prelepu sobicu i BUDEM DOBRA, NAJBOLJA! Do sutra ujutru, pa tako opet sve iz pocetka!"
Nazalost Milica je ujutru nekih sest sati sama i bas ne voli da bude sama. A ne volimo ni mi da budemo bez nje. Eto njena mama sada umesto da radi, ona pise o njoj i misli na nju....
Znaci, kada smo je dobili, bila je ludnica po kuci. Ne moram da iznosim detalje, svi znaju sta znaci imati terijera u stanu. Kako oni znaju da budu tvrdoglavi, pa to je cudo. Dugo nam je trebalo da naucimo osnovne stvari, ne zato sto smo glupi, naprotiv, samo da proverimo gde je granica i da probamo da zamenimo uloge. Zasto nas dvoje nebi bili njeni ljubimci?!?
Nasa Milica uma svoju sobu:
"smeta mi boja zidova, pobogu ko jos ima zelenu boju zida? Pa da vidimo sta je ispod te boje, a i bas je ukusna

smeta mi plakar, valjda mi tresnja ne odgovara, a i mozda je i ona ukusna?

volim mami da pravim haos po podu, malo pikim, malo kakim, pa sta, malo sam neuredna;
papucice, uh sto volim papucice, mamice cipelice, tatine patike, sve volim! :wink:
A onda dodje moj tata

Nazalost Milica je ujutru nekih sest sati sama i bas ne voli da bude sama. A ne volimo ni mi da budemo bez nje. Eto njena mama sada umesto da radi, ona pise o njoj i misli na nju....