Price iz radionice

naravno da nisam mislio u tom kontekstu...

Prvomajski, molim te, batali se svadje s njom, nije to tvoj nivo.Vidis da je tvrdoglava i da misli da je pokupila svu pamet ovog sveta. Ali, ako si bas toliko zeljan da istrajes u borbi protiv ovih njenih brbljanja, sto su inace corava posla, otvori temu pa se raspravljajte.Nemoj da mislis da imam nesto protiv tebe, samo mi smeta sto sam otvorio temu, ova nesto lupi bezveze i provocira, i posle rasprava do sudnjeg dana.Ako imas da kazes nesto u vezi teme, kazi.

Serija je odvrtna i treba da bude zabavna. Samo bih htela da kazem, da ja ne provociram nikog, nego samo kazem sta mi se svdija a sta ne. Zar svim mora da nam se svidja ta serija. Meni se dopada: Jelica Sretenovic i Melita Bihalji, kao i Milena Dravic. Marko Nikolic je suvise stereotipno odglumio onog gastosa i ne dopada mi se zakljucak Zorana Radmilovica da je njegov zivotni uspeh to sto ima copor dece. Demagogija. Nerviraju me i ono dvoje smrdljivih matoraca, onaj Mica Tomic i ona babuskara sa njim, ali ona ne toliko, koliko on. Uveke je glumio neke budale i infantilne parkinsonovce. Nije mi se dopalo ni ismevanje strucnosti Milene Dravic, kao profesorke. Stereotip. A dobra je ona prica sa prvarom Aljose Vuckovica. Ipak, u globalu, serija je nesto vec vidjeno za nase prostore i odvratna je. Sem tih par izuzetaka nema nista posebno kvalitetno, nego na nasem televizijskom nebu, tada nije bilo nekih zanimljivijih serija, pa je to kao bilo nesto, pa se sada prenosi s kolena na koleno.

Razvio sam ja ukus pre više godina. :)
A ako je po tebi površnost što kritikujem recimo Velikog Brata, a gledao sam samo sat-dva od kad je počeo da se prikazuje, onda nemamo o čemu da diskutujemo.

Back