- Poruka
- 42.168
Zanima me da li odlazite na pričaonicu?
kako vam se dopada ?
kako vam se dopada ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Трајно сам банован, без упозорења.
Годинама не могу да одем на Причаоницу.
Да сам добио доживотну робију, већ би ме пустили, а за Причаоницу нема опроста.
Ne..nemam vremena ali je ok da postoji pri portaluZanima me da li odlazite na pričaonicu?
kako vam se dopada ?
Pre prilično godina sam se, iz čiste radoznalosti, bila registrovala u Pričaonici Krstarice. I meni nije odgovaralo, što ne znači da je to univerzalno mišljenje.
Grupni chat skoro niko ne koristi, sve se svodi na objave ko se prijavio ili je napustio sobu, a kako se ulogujem i u tom grupnom chatu izađe obaveštenje da sam se prijavila, momentalno mi se privatno sanduče napuni porukama presretača, koji tamo čuče, ćute i čekaju "lovinu" za slanje privatnih poruka.
Sve u svemu, sve je osim grupne pričaonice, o čemu god.
Svraćala sam par dana, videla da je svaki dan isto i da to nema veze sa i inicijalnom zamisli da to zaista bude grupna pričaonica i prestala da ulazim tamo.
Ne sećam se da li sam tada ugasila nalog. Sve i da nisam, ne sećam se ni nick-a koji sam bila izabrala, tako da je isto kao i da sam ugasila nalog.
K'o da je forum bolji?!Ne koristim to smece.
Ne koristim to smece.
pa kad misle da oćeš da s udaješDobro je, još me služi memorija, bez obzira na godine i svakojake životne okolnosti.
Ušla u Pričaonicu na pola minuta. Dakle, nalog mi nije banovan.
Na glavnom chat-u jedna devojka i par njih koji je pokušavaju animirati, a u privatno sanduče mi je momentalno stiglo 7 poruka.
To je bio trenutni izveštaj sa terena, za ovo uključenje.![]()
pa kad misle da oćeš da s udaješ
Ima li jos neko problem sa logovanjem na pricaonicu?