Pričaonica

Pricaonica?

• Da

glasova: 1 16,7%
  • Ne

glasova: 5 83,3%

• Ukupno glasova
    6

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.168
Zanima me da li odlazite na pričaonicu?

kako vam se dopada ?

IMG_7919.png

Трајно сам банован, без упозорења.

Годинама не могу да одем на Причаоницу.

Да сам добио доживотну робију, већ би ме пустили, а за Причаоницу нема опроста.

Pre prilično godina sam se, iz čiste radoznalosti, bila registrovala u Pričaonici Krstarice. I meni nije odgovaralo, što ne znači da je to univerzalno mišljenje.
Grupni chat skoro niko ne koristi, sve se svodi na objave ko se prijavio ili je napustio sobu, a kako se ulogujem i u tom grupnom chatu izađe obaveštenje da sam se prijavila, momentalno mi se privatno sanduče napuni porukama presretača, koji tamo čuče, ćute i čekaju "lovinu" za slanje privatnih poruka.
Sve u svemu, sve je osim grupne pričaonice, o čemu god.
Svraćala sam par dana, videla da je svaki dan isto i da to nema veze sa i inicijalnom zamisli da to zaista bude grupna pričaonica i prestala da ulazim tamo.
Ne sećam se da li sam tada ugasila nalog. Sve i da nisam, ne sećam se ni nick-a koji sam bila izabrala, tako da je isto kao i da sam ugasila nalog.

Pre prilično godina sam se, iz čiste radoznalosti, bila registrovala u Pričaonici Krstarice. I meni nije odgovaralo, što ne znači da je to univerzalno mišljenje.
Grupni chat skoro niko ne koristi, sve se svodi na objave ko se prijavio ili je napustio sobu, a kako se ulogujem i u tom grupnom chatu izađe obaveštenje da sam se prijavila, momentalno mi se privatno sanduče napuni porukama presretača, koji tamo čuče, ćute i čekaju "lovinu" za slanje privatnih poruka.
Sve u svemu, sve je osim grupne pričaonice, o čemu god.
Svraćala sam par dana, videla da je svaki dan isto i da to nema veze sa i inicijalnom zamisli da to zaista bude grupna pričaonica i prestala da ulazim tamo.
Ne sećam se da li sam tada ugasila nalog. Sve i da nisam, ne sećam se ni nick-a koji sam bila izabrala, tako da je isto kao i da sam ugasila nalog.

E to je to :)

Baš ću sada svim silama da pokušam da se setim nick-a i lozinke, da pokušam tamo ući, da vidim jesam li i ja banovana za ovih n godina nesvraćanja i, ako nisam banovana, da li se šta promenilo.
Večeras sam dobre volje, svojski me nasmejaše u pdf-u Svaštara, pa mogu malo da eksperimentišem. :D
Samo prvo treba da se setim kako se tamo zovem. :lol:

Dobro je, još me služi memorija, bez obzira na godine i svakojake životne okolnosti.

Ušla u Pričaonicu na pola minuta. Dakle, nalog mi nije banovan. :)
Na glavnom chat-u jedna devojka i par njih koji je pokušavaju animirati, a u privatno sanduče mi je momentalno stiglo 7 poruka.

To je bio trenutni izveštaj sa terena, za ovo uključenje. ;)

Dobro je, još me služi memorija, bez obzira na godine i svakojake životne okolnosti.

Ušla u Pričaonicu na pola minuta. Dakle, nalog mi nije banovan. :)
Na glavnom chat-u jedna devojka i par njih koji je pokušavaju animirati, a u privatno sanduče mi je momentalno stiglo 7 poruka.

To je bio trenutni izveštaj sa terena, za ovo uključenje. ;)
pa kad misle da oćeš da s udaješ

pa kad misle da oćeš da s udaješ

Da, da... Baš ta sam.
Što sam se udavala, udavala.
Sada živim sa sinom i uspomenama.

P.S. Znam da je šala, naravno. Izvinite što je ne doživljavam na pravi način, iz veoma ličnih razloga.

Svakako, žena gde god da se pojavi na netu, pa i u toj pričaonuci, posmatraju je kao potencijalnu lovinu, jer nije ona "došla tu bez razloga".
I sve to u 21. veku, elektronsko doba.
Tužno, ali istinito.

Back