Pricaonica Krstarice ? :)

bio sam na pričaonici krstarice 4 godine, tačnije od 2003 do 2007
to je bilo vreme mirc skripti i malo normalnijeg sveta...prestao sam da idem tamo jer su me dotične sa pričaonice naterale da dođem ovamo i odmah sam shvatio da je ovde bolje...
šteta što ranije nisam poslušao i došao ovde
a sada...sada je ono tamo leglo bolesnika
veruj mi, ne treba ti to

bio sam na pričaonici krstarice 4 godine, tačnije od 2003 do 2007
to je bilo vreme mirc skripti i malo normalnijeg sveta...prestao sam da idem tamo jer su me dotične sa pričaonice naterale da dođem ovamo i odmah sam shvatio da je ovde bolje...
šteta što ranije nisam poslušao i došao ovde
a sada...sada je ono tamo leglo bolesnika
veruj mi, ne treba ti to

Pitam,jer 10 godina provodim tamo :)
Da,ja sam pocela neke 2006te tacnije imala sam pauzicu od 2,5 tri godine i vratila sam se i primetila drastican pad dolaska ljudi,pa sam htela da priupitam zbog cega je to :)

- - - - - - - - - -

pa ako hoces da te pedofili rastrgnu, samo idi...

Pa znas kako,pedofili se regulisu,admini dobro rade svoj posao prilikom toga,i rigoroznija su pravila po tom pitanju. Na 80% stvari se reaguje brzo i bude banovano sa servera ako se dele linkovi neprikladnog sadrzaja i ostalo :)

Jesam pre milenijum, eto i ja sam Mirc-ovao :lol:

Isto mislim kao i Dee, leglo bolesnika, a mogu da mislim kako je sada. Sad je duplo leglo najgorih psihopata, nema da omane..

I ja sam prvo bila na mircu kao i vecina,zatim na nekoj girl i durex skripti :zcepanje: haha.. Bilo je lepo,nije ni sada lose samo sto nema mase,pa zbog toga.. :)

- - - - - - - - - -

Obidi i ostale pdf-ove, ovaj je malo zamro :(

E pa jbg tu sam gde jesam,nema sad dalje :D

- - - - - - - - - -

Ne idem na čet. Niko me nije ni zvao da dodjem tamo, a i više volim da komunikaciju na drugačiji način. Kome trebam može da mi pošalje poruku, i pita šta hoće (za razliku od nekih na svaku poruku odgovaram) i mislim da je to dovovoljno

Nije ni mene niko zvao da dodjem tamo,tj.jednom sam bila kod drugarice,pa mi je rekla,ali tad su privatni kanali biliiiiiiiiiiiiiiiiiiii show :) I sama udjoh,i ostadoh :D
Lepo sto odgovaras svakome na poruku,mozda se okusam jednom u tome,cisto da vidim hpcu li dobiti odgovor :D :P

Ne privlači me taj način komunikacije.
mislim da je poslednji pristup bilo kom chat kanalu bio pre 10+ godina na mircu a i to je bilo namenski zbog neke igrice. Ovde nikada nisam kročio niti ću :)

Znaci samo je onda ostalo na meni,da se ja ''odviknem'' :D
Hvala na odgovoru! :)

- - - - - - - - - -

zar to još uvek postoji !?

Ma postojiiiiiiiiiiiiiiii :)

- - - - - - - - - -

Prevaziđeno...:ajmo:

Svakacast! :P :)

Back