Pričanje o problemima

Izjadam se svom psu ( sa ljudima ne vrijedi gubiti vrijeme ) . Poslije ga dobro nahranim pa zadovoljni oboje !:)

Mene mačka izgrebe, a za psa nemam uslova. Dobro si mi dao ideju, sad idem da je zahebavam laserom.

- - - - - - - - - -

...eee, zvinim se... pobrkao sam mostove... šetnja preko plavog mosta mnogo je prijatnija...:rotf:

Ako je minus u pitanju, jok. Zimogrožljiva sam u adekvatnoj garderobi.

I ima da napišem na ceduljici MINON ODGOVORAN ZA ODABIR MOSTA!

...zaboravih tačno kako ide vic pa ću malo improvizovati...:lol:

stoji samoubica na sred brankovog mosta i čeka svoj trenutak.
ali avaj, baš se zadesilo da se tuda šeta deda mraz, koji ga je odmah upitao: šta to radiš čoveče?
ovaj mučenik mu se na brzinu izjada... žena me ostavila, izgubio sam posao, krediti, bla-bla...
dobro, ja ću sve to da ti sredim ali moraš da mi popušiš... reče deda mraz...
razmisli malo mučenik... i 'ajd šta će... završi posao i strećno upita deda mraza: znači sada će biti sve u redu?
koliko imaš godina, zapita d. mraz...
39
pa tako mator a još uvek veruješ u deda mraza...:rotf:

...hooo hoooo hooooo hooooooo....:rotf:

Kad vam neko kaže da neće da sluša o vašim problemima i vašem depresivnom modu šta radite? Prestanete da pričate o problemima? Prestanete da pričate sa tom osobom?

Не причам другима о својим проблемима. Можда сестрама и буразеру понекад, сестре ме саслушају, буразер ме отера у мп3 и неће да слуша о мом депресивном моду и тако. Чак иако се посвађамо, то кратко траје. Ето тако могу њему или ортацима нешто да скрешем а да се не љуте, велика предност у односу на жене.
Заправо ово се дешавало пре и у стањима депресије.

Када се неко мени јада, па оно слушам га и покушавам да му помогнем. Једино ако постане досадан, то обично жене, кева прва, па онда остале, онда ми пукне филм због једне те исте приче.

Kad vam neko kaže da neće da sluša o vašim problemima i vašem depresivnom modu šta radite? Prestanete da pričate o problemima? Prestanete da pričate sa tom osobom?
Najvise ovde davim sa problemima. Mozda zato sto je pisana forma pa ne mogu da me ucutkaju :lol:
Inace kroz razgovor provucem sta me trenutno muci, ali sturo u nekoliko recenica i nastavim razgovor u drugom smeru. Vise sam ja ta koja slusa druge.

Ne zalim se ljudima jer sam naucila da onu u vecini slucajeva ne znaju kako da odreaguju kada je tudja muka u pitanju,ili im je neprijatno,ili ih ne zanima,ili se raduju tudjoj nesreci.Tako da izbegavam da se zalim,jer nemam od toga nista,problem se nece resiti na taj nacin.

Back