Hvala na odgovoru. Necu vishe da zapitkujem... Pozdrav. U stvari, samo josh jedno pitanje...Rekao sam da necu, al' ajde, ovo ti nece zahtevati previshe vremena i truda za odgovor... Imash li nekog prijatelja ili prijateljicu a da su rezimci?
![]()
dal stvarno mislis da u rl idem ulicom i vicem dole shatirani
nema slobode u srbiji, danas. cuti i trpi. nisam clan i gledam da radim svoj posao, da kao i uvek vise privredjujem nego sto me placaju, dok mogu.
u dnevnom sam poslovnom kontaktu sa jednim od nivoa vlasti. sve je ok, da bolje biti ne moze, radim svoje extra, to znaju i cene, na neki nacin, a i medju njima ima dosta sjajnih ljudi i strucnjaka. problemi pocinju kada se politika umesa ili jos bolje receno losa politika umesto strucnosti
inace, u vezi rezimaca, da dodam. ne smetaju meni oni opredeljeni, clanovi i rukovodstvo rezima. njih je 5 %m i deklarisani su, a imaju jasnu nameru i cilj
meni je zao onih koji cine vecinu na izborima. kako to da vecina glasa u korist svoje stete.
kapitalizam tj divlji kapitalizam to je velika korist za mali broj ljudi i velika patnja za vecinu.
nasa vecina je kada se opredelila za ove, dala nesto za nista. nadali su se kako im je obecano 3.000 maraka plate (vuk 1991.) ili vise. imam u okruzenju coveka koji je za djindjicem ogranizator na jednoj bgd opstini devedesetih, sad je skrajnut, ma likvidirali su ga iz politickog zivota, imam vise takvih primera i oni sami kazu nismo se za ovo borili.
ja im samo kazem `ja sam vam jos devedesetih rekao da jedete govna. niste verovali. niste hteli. rekli ste, onda, - ne moze biti gore od slobe, eto vam ga sad.