- Poruka
- 21.116
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A vreme? Kako trošite svoje vreme?Od moje zene nema sanse da ostane koji cent.Inace ima toliko planova,da bi joj trebala dupla suma.ja sam inace skrtac i stalno bi cuvao,ali kakvo je ovo vreme doslo,samo treba trositi i ziveti od danas dosutra,jer prekosutra je vec sve mnogo skuplje.Zato je i volim sto je takva i kreativna.Ima smisla za trosenje novca.Ona bi za sve koje poznaje kupila nesto,a sebi bi ostavila na kraju sta joj ostane,da sebi kupi.
dobro dosao u klub.Od moje zene nema sanse da ostane koji cent.Inace ima toliko planova,da bi joj trebala dupla suma.ja sam inace skrtac i stalno bi cuvao,ali kakvo je ovo vreme doslo,samo treba trositi i ziveti od danas dosutra,jer prekosutra je vec sve mnogo skuplje.Zato je i volim sto je takva i kreativna.Ima smisla za trosenje novca.Ona bi za sve koje poznaje kupila nesto,a sebi bi ostavila na kraju sta joj ostane,da sebi kupi.
Malo zajedno,deca i unuci.I to malo sto provodimo zajedno,uvek me tera da nesto radimo i prepravljamo u stanu.Sta cu moram.A vreme? Kako trošite svoje vreme?
![]()
Zlatan si ti, moj prijatelju!Malo zajedno,deca i unuci.I to malo sto provodimo zajedno,uvek me tera da nesto radimo i prepravljamo u stanu.Sta cu moram.
Ne pretvaraju ljudi vreme u novac, nego vreme troše na lep i ugodan život, a neki ljudi ne ... Svaki dan ima 86.400 sekundi života...Pretvarati svaku sekundu svog dana u novac nije nikakva čudesna priča već raspolućenost mozga kapitalizmom
Niko ne razmišlja kako će potrošiti hiljade sekundi svakog dana, to nije normalan način da se živiNe pretvaraju ljudi vreme u novac, nego vreme troše na lep i ugodan život, a neki ljudi ne ... Svaki dan ima 86.400 sekundi života...
Svaki dan potrošimo toliko sekundi i od nas zavisi kako ćemo ih potrošiti... neko neće lepo živeti, neko će prespavati,
neko će živeti srećno i zadovoljno... Znači, na šta ćemo potrošiti 86.400 sekundi svakog dana?
Kupim a8 sa koznim sedistima i panorama krovom