Ајде ти напиши колико то одударају, наведи бројеве и изворе, а ја ћу онда поново окачити табелу.gde su ti te tabele?
smrtnost je dosta skočila, 2020. i 2021. odudaraju u odnosu na ranije godine
Чекам твоје наводе и изворе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајде ти напиши колико то одударају, наведи бројеве и изворе, а ја ћу онда поново окачити табелу.gde su ti te tabele?
smrtnost je dosta skočila, 2020. i 2021. odudaraju u odnosu na ranije godine
Ајде ти напиши колико то одударају, наведи бројеве и изворе, а ја ћу онда поново окачити табелу.
Чекам твоје наводе и изворе.
Ма кеве ти. Дао сам линк, свако може проверити.nisu ti tačni podaci, navodiš da je 2020. krepalo 106k a tačna brojka je 115k
Да ли си погледао линк који сам окачио?Polako ljudi.
mekflaj je u pravu. Vratite se malo unazad na moj prvi post, tamo im sve sa statističkog zavoda,
iz njihovih publikacija, nemam razlog da manipulišem, to je glupo.
https://publikacije.stat.gov.rs/G2021/PdfE/G20211180.pdf
Stopa smrtnosti je bila za 2019. 14.6 na 100.000, za 2020. je 16.9 na 100.000.
Znači, uvećala se za oko 15.8%, što nije malo.
Broj umrlih od svih uzroka je najtačnija mera.
Stopa smrtnosti je procena, jer uzima u obzir broj stanovnika za tu godinu, to je procena
i ne može sa sigurnošću da se zna.
To je ko birački spisak ažurirano![]()
О чему ти пишеш?Nemoj se ljutiš, gledaj. Video sam link.
I ti si u pravu i ja sam u pravu... Oni to ažuriraju do juna naredne godine, oni stalno menjaju...
Sada su pod lupom javnosti pa gledaju da upišu što taćnije.
Do sada im je trebalo 6 meseca da sravne prethodnu godinu.
Хахаха...чуј персирам. Упућено је теби и mekflay Анто је множина. Обојица шире јефтину пропаганду.Druže oladi malo... I pročitaj gore. Ne moraš da mi persiraš![]()
Не, ви сте слепи код очију. Ово пуца по свим шавовима и тешко да ће до нове године. Превара проваљена али ви не желите да видите. Ок, ваш избор.Ti si trol.
Ne vodiš produktivnu diskusiju, manipulišeš.
Moderatori treba da te malo pričvrlje![]()
Koliko je to izraženo u novim nacionalnim AV grobljima?nisu ti tačni podaci, navodiš da je 2020. krepalo 106k a tačna brojka je 115k