Petrobajs
Početnik
- Poruka
- 13
Ne znam kako je Sioran poziveo tako puno.
Ja sa slicnim stavovima kao on, samo sto ne umrem.
A kako vi preživljavate?
Ja sa slicnim stavovima kao on, samo sto ne umrem.
A kako vi preživljavate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam bipolaranMeni su ljudi ogadili depru i sve mentalne poremecaje jer je to danas postala pomodna stvar bukvalno, svi su u fazonu "bvate imam opsesivno kompuvsivni povemecaj, bvate bas sam deprvimivajuce razdvazljiv, nefto sam manicno depvesivan", ma nos'te se. Mada i nije tako losa stvar, jer kad god sam depresivan setim se tih majmuna i u zelji da ne budem kao oni, postanem veseo u inat. Hvala im. God bless them
Znamoja sam bipolaran![]()
i sta jos znas?
e sad zinat necu jer 'ocu da te drqam dok ne ispizdis skrozAjd', živ bio.
Je l ti kontaš da ja nemam pojma ko si ti ni šta oćeše sad zinat necu jer 'ocu da te drqam dok ne ispizdis skroz![]()
jel ti kontas da me zabole sto me od prvoga dana pratsis po svim temama na filozofiji i vredjas iako ne znas ko samJe l ti kontaš da ja nemam pojma ko si ti ni šta oćeš
Ne znam zato bi trošio energiju na to što planirao na nekoga kome nisi ni u koordinatnom sistemu
Ne, nego je bukvalno obrnuto, ne sećam se da sam ti se obratila, dok ti meni...jel ti kontas da me zabole sto me od prvoga dana pratsis po svim temama na filozofiji i vredjas
aj u sto evra da povadim sta si mi sve rekla i da imam od tebe najmanje 3 grozne uvrede nicim isprovocirane?Ne, nego je bukvalno obrnuto, ne sećam se da sam ti se obratila, dok ti meni...
No, dobro.
imas dvopek a gladni ste ti i papagalo ti tvoj dok se napolji puca i ne mozes da izadjes po jos neki... kako ces da ga podelis?Smislite neku interesantniju temu, dosadni ste.
Vrlo interesantno......imas dvopek a gladni ste ti i papagalo ti tvoj dok se napolji puca i ne mozes da izadjes po jos neki... kako ces da ga podelis?
Smislite neku interesantniju temu, dosadni ste.
tema je prezivljavanje dao sam ti najprostiji i esencijalni izazov... ljubimac i ti...Vrlo interesantno......