Preživljavanje

Meni su ljudi ogadili depru i sve mentalne poremecaje jer je to danas postala pomodna stvar bukvalno, svi su u fazonu "bvate imam opsesivno kompuvsivni povemecaj, bvate bas sam deprvimivajuce razdvazljiv, nefto sam manicno depvesivan", ma nos'te se. Mada i nije tako losa stvar, jer kad god sam depresivan setim se tih majmuna i u zelji da ne budem kao oni, postanem veseo u inat. Hvala im. God bless them

Meni su ljudi ogadili depru i sve mentalne poremecaje jer je to danas postala pomodna stvar bukvalno, svi su u fazonu "bvate imam opsesivno kompuvsivni povemecaj, bvate bas sam deprvimivajuce razdvazljiv, nefto sam manicno depvesivan", ma nos'te se. Mada i nije tako losa stvar, jer kad god sam depresivan setim se tih majmuna i u zelji da ne budem kao oni, postanem veseo u inat. Hvala im. God bless them
ja sam bipolaran :flert:

uzgred jel znas nesto dublje o samoci posle slusanja henri persla? jel znas da je samoca jedini lek za umno rastrojene ako zele da ostanu pri zdravoj svesti a ne da odgovaraju na svaki post koji ne razumeju kao na rorshahove pobude?

e ako ne znas, probaj :)

Ne, nego je bukvalno obrnuto, ne sećam se da sam ti se obratila, dok ti meni...
No, dobro.
aj u sto evra da povadim sta si mi sve rekla i da imam od tebe najmanje 3 grozne uvrede nicim isprovocirane?
a jok ne moze dobro...nije dobro, ako hoces da budes malo shopi malo bergson malo carnap pa malo nice kao, pa das malo kanta sa prizvukom kasnijeg fihtea, onda ne ide da kad ti sagovornik uleti ostro u lose smuljan medlej da ga vredjas...odgovaraj kao kad postavis temu ali ne spamuj i troluj sopstvenu.. tako sa stilom rade obrazovani a pretendujes na to zvanje...
ju izgore mi strudla ybt

Back