Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.108
Odusevljenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš tih stvari na yt koliko hoćeš. U svoje vreme baš sam se nagledala, dok nisam postala ljubomorna što i sama to ne umem i ne mogu. Ukucaj nešto u smislu cabin in the wood, ili self-made wood house, ili šta god tome slično - ručno napravljena koliba, sam sam podigao kuću u šumi itdDaj još o tome..![]()
![]()
imam ja.Ima li možda neko i svoja lična iskustva u vezi ovoga.. koja želi da podeli?
Tu sam i ja ista kao ti.. mogu samo da gledam kako to drugi ljudi rade i da im zavidim.. volela bih da i ja to umem.. ali mislim da nije ni samo do veštine.. da ipak treba imati i (malo više) fizičke snage za tako nešto.. Kako god - lepo je znati to.. uvećava čovekovu moć..dok nisam postala ljubomorna što i sama to ne umem i ne mogu
Slutim da nije.. ?imam ja.
nije ni blizu ovako lako
a sta ti mislisTu sam i ja ista kao ti.. mogu samo da gledam kako to drugi ljudi rade i da im zavidim.. volela bih da i ja to umem.. ali mislim da nije ni samo do veštine.. da ipak treba imati i (malo više) fizičke snage za tako nešto.. Kako god - lepo je znati to.. uvećava čovekovu moć..
Slutim da nije.. ?
Šta je tebi bilo najteže / najkomplikovanije?
Nemam pojma.. kad idem da tumaram po besputjima klopu uvek nosim sa sobom.. a ako bih je kojim slučajem izgubila, mogla bih jedino da sednem i plačem..a sta ti mislis
pa klopa naravno
Ma naravno.. ja sam u srcu prirodnjak i obožavam da budem u prirodi, gde nema ljudi.. Ali jednako obožavam i da se po povratku iz divljine ubacim u čarobnu moć mehuritja nekog dobrog spa i na masažu.. da omogućim svom telu recovery.. potrebna mi je veoma i udobnost..ja se ipak trudim da tjivim
pretjivljavanje mi je malo kao neki bekap plan samo
i shke pitjke vopsitj i to sveNemam pojma.. kad idem da tumaram po besputjima klopu uvek nosim sa sobom.. a ako bih je kojim slučajem izgubila, mogla bih jedino da sednem i plačem..
Ma naravno.. ja sam u srcu prirodnjak i obožavam da budem u prirodi, gde nema ljudi.. Ali jednako obožavam i da se po povratku iz divljine ubacim u čarobnu moć mehuritja nekog dobrog spa i na masažu.. da omogućim svom telu recovery.. potrebna mi je veoma i udobnost..
Evo šta kaže survivaldan.com:
Kako napraviti sklonište u šumi bez alata
U situaciji preživljavanja, pronalaženje ili stvaranje skloništa je nešto čemu se mora rano dati prioritet. Sklonište je tu da vas zaštiti od spoljašnjih elemenata i smanji vašu izloženost njima što je više moguće. Takođe, izgradnja skloništa se nalazi u top 3 pravila za preživele: Možete preživeti 3 sata bez skloništa (u surovom okruženju).
To znači da previše izlaganja toploti ili hladnoći može dovesti do vaše prerane smrti ako niste pažljivi, zbog čega se isplati uvek biti potpuno pripremljen kada izlazite u šumu - bilo da se radi o planinarenju, kampovanju ili bilo kojoj drugoj aktivnosti. Ali čak i uz sve pripreme na svetu, i dalje postoji šansa da se dogodi najlošiji scenario. Zaglavite se usred ko zna kakve nedođije, sva vaša oprema je izgubljena kada je u nekom trenutku pala sa litice, i jedini lična stvar koju imate je odeća koju trenutno nosite na sebi.
To je očajna situacija, ali ne brinite. Na kraju krajeva, ljudi ni nisu odmah počeli da izgrađuju kuće i nebodere od početka istorije. Morali su to da urade na teži način: bez alata i bez kačketa. Samo njihove dobre stare ruke i bilo koji materijal koji su mogli da izvuku iz zemlje.
Bez obzira kolike su vaše šanse da se nađete u jednoj takvoj situaciji, uvek je važno uzeti u obzir takve mogućnosti. Stoga, evo nekoliko skloništa koja možete izgraditi bez upotrebe alata. Takođe ćemo napraviti brzi pregled prednosti i nedostataka u vezi svakog skloništa.
Pa nije bre, george.. lepo se vidi i dalje.. ali neka ga i ovaj ovde, za svaki slučaj..Djurdjo ako mozes ubaci link gore nesto je isteko
Ovo je toliko dobro da nisam mogla da verujem kad sam gledala.. pa da li je zaista moguće da ljudi takve stvari prave sami, sa tako malo alata?
Ma nema veze.. neka stoje oba.. šta fali..E taj dan pisalo da je izvetrilo