Karakondzula1
Primećen član
- Poruka
- 541
Ја би урадио овако, 500 евра би дао у добротворне сврхе а за других 500 би дао за пиштољ а ондак би пуцао себи у главу мада ни сад нисам далеко од тога, мислим по мени најпростије решење. Не зезам се.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја би урадио овако, 500 евра би дао у добротворне сврхе а за других 500 би дао за пиштољ а ондак би пуцао себи у главу мада ни сад нисам далеко од тога, мислим по мени најпростије решење. Не зезам се.
u srbiji nema perspektive za mlade ljudePredpostavljam mlad ste čovek pred Vama je perspektiva.Glavu gore i u borbu za bolje sutra.
u srbiji nema perspektive za mlade ljude
osim da budu lopovi, poltroni ili da prodaju...
premalo je uspelo zahvaljujući svom znanju i poštenom radu
da bi se to primetilo
danas ako te spaze na tuđoj trešnjiMoja generacija je bila srećna i da se najede na tuđoj trešnji.
danas ako te spaze na tuđoj trešnji
odmah potežu dugu cev
i tu ste bili u boljoj poziciji
Zamislite sledeću situaciju: ostanete bez posla na ulici sa 1000e ušteđevine i nemate izgleda da ćete u skorije vreme naći posao. Kako biste se snašli? da li biste krckali tu ušteđevinu i nadali se da će nešto naleteti ili biste nešto petljali sa tih 1000e?
varatiti se selo na pradjedovsko oginjiste ,i kupiti jednu ovcu romanovski i jednog ovna i polako siriti stado......imam ovde covjeka u okolini banjaluke kod koga ponekad kupim jagnje za okrenut na raznju,,,, covjek ima stado 400 ovaca svake godine uzme minimalno 50 hiljada ojra.. prodaje lokalnim restoranima koji peku janjetinu a dosta i muslimanima koji dolaze iz federacije...racunica je cista ..kilo zive vage jagnjetie je 5 km za jagnje dobije 150 -200 km x 500 ili 600 jagnjadi godisnje dobra para
uslov je da imas djedovinu i zemlju
valjda se ova rasa ovaca romanovski razmnozava ko zecevi sto se razmnozavaju brzo..uz sve to posadis sebi bastu,malo krompira malo luka itd,nabavis par kokica,i dve koze,imas sve zdravo i domace,na cistom vazduhu i seoskoj idili
i polako sam svoj gazda i tako zivis srecno i bericetno do kraja zivota
Zamislite sledeću situaciju: ostanete bez posla na ulici sa 1000e ušteđevine i nemate izgleda da ćete u skorije vreme naći posao. Kako biste se snašli? da li biste krckali tu ušteđevinu i nadali se da će nešto naleteti ili biste nešto petljali sa tih 1000e?
kupio avionsku kartu za nemacku.
ovde ni brašna nemaPa i u Nemačku nije sve "umešeno pa obešeno"
Današnje generacije imaju mnogo više perspektive u odnosu na moju generaciju,pogotovu ako imaju znanje.Moja generacija je bila srećna i da se najede na tuđoj trešnji.