"Preziveli", od Caka Palahnjuka. Odlicna knjiga, satirican pogled na drustvenu opsesiju slavnima i sta slava moze da uradi coveku. Ukoliko je neko procitao, voleo bih da prodiskutujemo neke stvari oko knjige.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chiara:Ja sam citala Palahnjuka. Ono sto je meni posebno interesantno, procitala sam je pre recimo 2 godine u jednom dahu i jos uvek se secam gotovo svih pojedinosti (a obicno posle takvog citanja "prica" izvetri, i secas se samo teme). To samo govori o kvalitetu knjige. Sadrzajna je, dinamicna, drzi paznju... dobra knjiga.
Mislim da se ipak zove Preživeo?goxy:Ja sam prochitao PREZIVELI od JAMESA HERBERTA.Odlichna horror knjiga, preporuchujem.Takodje ima veze sa avionima... :wink:
U pravu si, cepidlako?!Knjiga nije godinama kod mene pa sam permutovao ''naslov''Obi-wan:Mislim da se ipak zove Preživeo?goxy:Ja sam prochitao PREZIVELI od JAMESA HERBERTA.Odlichna horror knjiga, preporuchujem.Takodje ima veze sa avionima... :wink: