- Poruka
- 51.813
i sta bi?
svi kod Hero na Kafu
ali svi junaci odose da kisele kupus...eeeee mladosti eJ
svi kod Hero na Kafu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je forum bio pun,,al sad nema ni 30% i manje..znas to bolje od mene.i sta bi?
svi kod Hero na Kafuali svi junaci odose da kisele kupus...eeeee mladosti eJ
Kad je forum bio pun,,al sad nema ni 30% i manje..znas to bolje od mene.
takodjene znamali vidim neke dobre face uvek ...a uvek je dobro gde si
![]()
Ja nemam vise zelju za seksom preko godinu dana i ne dize mi se. Kamo srece da mi se to daleko ranije desilo, ne bi doziveo toliko zlo od zena.
Ja nemam vise zelju za seksom preko godinu dana i ne dize mi se. Kamo srece da mi se to daleko ranije desilo, ne bi doziveo toliko zlo od zena.
Uzni potpisСиннке да ли ми дајеш за потпис да те ауторизујем? Наравно и пиво плаћам?
Хвала брате , плаћам и пиво кад год!Uzni potpis
да видим како ради...Uzni potpis
Radnici nisa nemaju pecata gde pečat![]()
Radnici nisa nemaju pecat
Možda ti je koroner-virus indukovao impotencijuJa nemam vise zelju za seksom preko godinu dana i ne dize mi se. Kamo srece da mi se to daleko ranije desilo, ne bi doziveo toliko zlo od zena.
Neistražen je virus, ko zna koji sve ***** radiOce od toga?
Zaeban je, ja ga isprobo u decembru.. u pravu siNeistražen je virus, ko zna koji sve ***** radi
Alkohol batoMožda ti je koroner-virus indukovao impotenciju
Ionako si pravio lose izbore sto se njih tice,ne valja ni u svasta guratiAlkohol bato
Nisam, imao sam ono sto sam mogao naciIonako si pravio lose izbore sto se njih tice,ne valja ni u svasta gurati