Превртање током спавања

Poruka
7.101
Да ли то има неке везе са психичким стањем човека? Чуо сам да је превртање чак и здраво, јер ако човек лежи у једном месту целу ноћ може да има неких проблема. Али да ли је нормално на сваких 5-10 мин се окретати? Ја рецимо често када легнем у једном положају, обично се пробудим у том положају, можда се окренем пар пута током ноћи, рецимо са бока на леђа или обрнуто. А шта са неким ко легне на боку а пробуди се рецимо на другом крају кревета, са главом која виси и ногама на јастуку? Јел то показује неко психичко стање човека типа да нема мира у души, да га нешто мучи, шта већ?

Да ли то има неке везе са психичким стањем човека? Чуо сам да је превртање чак и здраво, јер ако човек лежи у једном месту целу ноћ може да има неких проблема. Али да ли је нормално на сваких 5-10 мин се окретати? Ја рецимо често када легнем у једном положају, обично се пробудим у том положају, можда се окренем пар пута током ноћи, рецимо са бока на леђа или обрнуто. А шта са неким ко легне на боку а пробуди се рецимо на другом крају кревета, са главом која виси и ногама на јастуку? Јел то показује неко психичко стање човека типа да нема мира у души, да га нешто мучи, шта већ?

Nos ti je zapusen.

Disanje otezano.

Hrces.

Od toga se covek najvise prevrce dok spava.

ja ne mogu da zaspim kad mi je nos zapušen jer n'umem da dišem na usta
u poslednje vreme spavam pored bebe pa se i ne prevrćem, ne mrdam i ništa mi ne fali
a ni ranije nisam imala te tripove da se budim u totalno drugačijem položaju
kad sam legala recimo pod uticajem alkohola
ne znam da li sam se prevrtala jer se ujutru ne sećam ni kako sam legla

- - - - - - - - - -

možda ima veze sa psihičkim stanjem, meni je sve ravno :lol:

evo kad sam bio mali bezbrizan kako sam zaspao tako sam se budio..nisam imao nikakvih problema i miran san ne bi izostao..sad ako pojedem nesto pred spavanje poremetim san i vrtecu se..ako sanjam nesto opet..ako je toplo-hladno..neudoban krevet-jastuk..promena mesta..ako spavam s nekim isto tako obraca se paznja i okrecemo se..tako da nije samo psihicko stanje u pitanju

Nema veze sa psihom,mada moze da se desi.
Prevrtanje je dobro ,sa spavanje na desnom boku je
zdravo,jer ako bi konstantno spavao na levom boku kad
tad ces izvrsiti pritisak na srce ,jetru .........
Organizam koliko imas neke zdravstvene tegobe ili se tegobe
jave usled spavanja do trenutka kad oragnizam pocinje da reaguje
tada moze reagovati na pretrano prevrtanje......Naravno ,u celoj prici je najbitnije
kako se ti osecas posle spavanja,jer temu koju si postavio moze reflektovati 101
nacin zasto se i kako organizam ponasa u toku spavanja

ja ne mogu da zaspim kad mi je nos zapušen jer n'umem da dišem na usta
u poslednje vreme spavam pored bebe pa se i ne prevrćem, ne mrdam i ništa mi ne fali
a ni ranije nisam imala te tripove da se budim u totalno drugačijem položaju
kad sam legala recimo pod uticajem alkohola
ne znam da li sam se prevrtala jer se ujutru ne sećam ni kako sam legla

- - - - - - - - - -

možda ima veze sa psihičkim stanjem, meni je sve ravno :lol:

ni ja ne znam da disem na usta. trcala sam i po 10 km na nos.

Back