Prevremeni raspust

• Začetnik teme Začetnik teme Winex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Završava se u subotu (btw to je samo jedna sedmica!, biće opet frke oko ocena :eek: UF, ala su rešili problem!) a drugo počinje u ponedeljak. Kao kada je tromesečje.

Ma nema problema, biće još naleta gripa i u februaru i u martu, ići će se 3 nedelje, pa pauza, pa 3 nedelje škole, pa pauza...

(btw čuo sam da u nekom gradu u Americi škole stalno tako idu, i da ljudi to vole. Tri nedelje šljakaju, jednu nedelju se odmaraju, pa opet tako... Naravno letnji raspust im je tri nedelje, ali bar ne provedu prvih par nedelja oporavljajući se od škole)

Al' zato idu i subotom u školu...

Sad javljeno na Pinku da će se prvo polugođe najverovatnije nastaviti tek 18. 1. A za drugo se ništa ne zna.

Da li ovde neko zna šta se događa ??

Ovo je stvarno strasno sta nam rade....Juce su rekli da je od 11-22. 1. i dalje prvo polugodiste,a od 25. drugo pocinje,a sad kazu od 18. da je prvo i to jer se ministarstvo ekonomije zali,izgubice pare od turisitckih aranzmana...A,najbolja od svega je izjava ministra prosvete,koji je rekao:"I vukovi zadovoljni i sve ovce na broju",kao da ce i profesori i djaci biti zadovolnji produzenjem polugodiste....Inace,nama je razredna u ponedeljak rekla da se 18-og januara krece i da ce nedelju dana trajati prvo polugodiste i da cemo deset subota posle ici u skolu......Valjda ce se smilovati do petka da kazu sta ce biti.....

samo sa rts se vaze informacije...raspust pocinje 21.12 a zavrsava se 11.01 i prvo polugodiste traje do 22.01....a drugo polugodiste pocinje 25.01

the end:rotf:

Izgleda da je posle raspusta nedelju dana polugodišta u VOJVODINI, a u ostatku Srbije dve nedelje. To je bila konfuzija. U svakom slučaju kad se 11.1. krene, ide se do sledećeg umetnutog gripskog raspusta (a to će valjda biti početkom februara)

A to sa deset nastavnih subota je baš glupo... ja imam mnogo bolje rešenje... skratiti časove* i ubaciti još jedan taj skraćeni čas dnevno... ideš isti broj dana i jednako si dugo u školi, a računa se da ti je sve odrađeno

*ako sam dobro shvatio, one škole sa tri smene u Kaluđerici i Ovči? uvek imaju skraćene časove i niko ih ne juri
http://www.osaleksasantic.edu.rs/023rezim.htm

Zarko Obradovic ce da odradjuje subotom, ne ja...a pazite ovo:"ministarstvo ekonomije ce zatraziti da se produzi raspust za jos jednu nedelju zato sto deca treba da idu na zimovanja a to nece moci ako idu 11-og u skolu"...:dash::dash::dash::dash:

Sad je kao trend da se sva ocenjivanja ostavljaju posle raspusta, jer, ne mogu sad da zaključe , pa da se posle samo gledamo..

Tako da, kada pođem u školu posle raspusta, to će sve ovako izgledati :

Ponedeljak - matematika, test
Utorak - engleski, pismeni zadatak
Sreda - latinski jezik, pismeni zadatak
Četvrtak - fizika, pita ili test
Petak - ništa još, no smisliće..

Raspust, mi idemo na raspust.. ://

Back