Prevremena ejakulacija

Ćao. Ja imam ovaj problem. Dok je suprugi i meni najlepše, ja sam gotov. Minut, dva...Dok joj se ne da seksati, traje i po 10 min, ali čim i ona počne uživati, ja sam brzo gotov. Jedino jezikom uspem zadovoljiti. Sve to dosta psihički utiče.

Ćao. Ja imam ovaj problem. Dok je suprugi i meni najlepše, ja sam gotov. Minut, dva...Dok joj se ne da seksati, traje i po 10 min, ali čim i ona počne uživati, ja sam brzo gotov. Jedino jezikom uspem zadovoljiti. Sve to dosta psihički utiče.
Urolozi rešavaju taj problem sa antidepresivima. Raspitaj se malo kod Urologa. Ja sam ih pio par godina zbog anksioznosti i sad imam problem da moram da guslam više od sat vremena i jedva doživim orgazam.

Devojke / zene, jeste li imale partnera koji je brzi gonzales u krevetu i kako ste resavale problem?
A za muskarce, da li vam se desilo da ga prebrzo iscedite tokom seksa? Je l' bedak?

Hajmo malo ubiti vreme. Seks je zdrav
Desilo mi se i to ne jednom. I to uvek kad baš nije trebalo. Srećom što je baš svaka od njih htela da se opet vidimo, pa sam se ispravio
Sad mi se to više ne može desiti, previše sam iskvaren :malav:

Štacznam ima gi raznih ;)
Jedan moj bivši je svršavao brzo ali se i brzo vraćao u napeto stanje. Često secdešavalo i da mu posle svrša ostane uspravan pa nastvaljmo dalje.

Ali zna da bude i problem kada ja svršim a njemu treba još malo. Kad mi je dole sve preosetljivo i ni kakav dodir mi više ne prija, treba mi nekoliko minuta da se saberem da udahnem vazduh. A njemu fali još malo. Niti da ga pustim da gura niti da ga orališem...

Nikako ugoditi.

Back