Prevremena ejakulacija

Devojke / zene, jeste li imale partnera koji je brzi gonzales u krevetu i kako ste resavale problem?
A za muskarce, da li vam se desilo da ga prebrzo iscedite tokom seksaa? Je l' bedak?

Hajmo malo ubiti vreme. Seks je zdrav

dešavalo mi se ali posle toga po drugi put išlo je i do 20-ak min-dobro nisam merio minutažu al odprilike :mrgreen:

A kada se digne?
Meni se digne na par dodira. Ali ja sam mladjan momak.

Jos places?
Eh - mladosti.
Meni se dizao, kad sam bio mlad, na profesoricu ruskog. A ništa - samo joj je sevao batak, na času.
Posle sam se bataka nagledao, pa mi je vizuelno postalo manje uzbudljivo.
U stvari: sve je uzbudljivo, kada ga nisi iskusio. A vremenom - stvari prelaze u rutinu.
E, a kada se digne...
Pa, onda mu je problem da stoji.
Znaš: ponese ga trenutak; inspiracija - ali to treba održavati.... Potrebna je koncentracija i sve...

Eh - mladosti.
Meni se dizao, kad sam bio mlad, na profesoricu ruskog. A ništa - samo joj je sevao batak, na času.
Posle sam se bataka nagledao, pa mi je vizuelno postalo manje uzbudljivo.
U stvari: sve je uzbudljivo, kada ga nisi iskusio. A vremenom - stvari prelaze u rutinu.
E, a kada se digne...
Pa, onda mu je problem da stoji.
Znaš: pone se ga trenutak; inspiracija - ali to treba održavati.... Potrebna je koncentracije i sve...
Kapiram te, ali samo to. Nisam jos doziveo da mi se ne digne. Ja se uzbudim u sekundi xD

Bitno da mozes otvoreno to reci. Imas mnoge hipokrite koji ce ovde pricai kako cepaju pola sata

Idi plaki. Ili me stavi na ignore i neces citati ovako lepe teme
Po pola sata, nekad i malo duže.Krsti ti to kako god hoćeš, možeš samo da mi zavidiš, a od toga nemamo ništa ni ti ni ja.Višedecenijsku praksu ti niko ne može ni preneti ni objasniti u kratkom postu a da kucam po pola sata i da to opet ne donese rezultate, ne pada mi na pamet.I ne svodi se cela stvar na jedno brzinsko "torbanje" pa na spavanje, nego ima tu i poneka repriza koja uglavnom traje i nešto duže.Nije to lak sport, veruj mi.

Bitno da mozes otvoreno to reci. Imas mnoge hipokrite koji ce ovde pricai kako cepaju pola sata
Gledaj, u principu tako to i ide, bar kod mene, mogu u pauzama i vise od sat da imam seks, to mi uopste nije problem.

Stvar je tome da se to desava, imao sam jednu zensku sa kojom sam imao taj problem i morao sam samo sa kondomom da imam seks sa njom, znaci nema teorije, toliko me nadrazivalo kada sam u njoj da bi me svako ubrzavanje tempa dovodilo u situaciju da nemam kontrolu i svrsavanje je neminovno, cak i preko kondoma je bilo problema ali ipak manje nadrazivanja kakvo se desavalo bez kondoma. Imao sam zaista mnogo partnerki kada je seks u pitanju i samo sa njom mi se to desavalo, da u nekom trenutku ne mogu da se iskontrolisem, lagani tempo nije problem, medjutim cim krenem zescim tempom gotovo, poplava. :D

Po pola sata, nekad i malo duže.Krsti ti to kako god hoćeš, možeš samo da mi zavidiš, a od toga nemamo ništa ni ti ni ja.Višedecenijsku praksu ti niko ne može ni preneti ni objasniti u kratkom postu a da kucam po pola sata i da to opet ne donese rezultate, ne pada mi na pamet.I ne svodi se cela stvar na jedno brzinsko "torbanje" pa na spavanje, nego ima tu i poneka repriza koja uglavnom traje i nešto duže.Nije to lak sport, veruj mi.
Svaka cast.
Gledaj, u principu tako to i ide, bar kod mene, mogu u pauzama i vise od sat da imam seks, to mi uopste nije problem.

Stvar je tome da se to desava, imao sam jednu zensku sa kojom sam imao taj problem i morao sam samo sa kondomom da imam seks sa njom, znaci nema teorije, toliko me nadrazivalo kada sam u njoj da bi me svako ubrzavanje tempa dovodilo u situaciju da nemam kontrolu i svrsavanje je neminovno, cak i preko kondoma je bilo problema ali ipak manje nadrazivanja kakvo se desavalo bez kondoma. Imao sam zaista mnogo partnerki kada je seks u pitanju i samo sa njom mi se to desavalo, da u nekom trenutku ne mogu da se iskontrolisem, lagani tempo nije problem, medjutim cim krenem zescim tempom gotovo, poplava. :D
Znam muke tvoje pobratime. Kad je neka zenska bas hot, tesko je iskontrolisati se. Ali sa nekom ruznjikavom to ide duze.

Znam muke tvoje pobratime. Kad je neka zenska bas hot, tesko je iskontrolisati se. Ali sa nekom ruznjikavom to ide duze.
Ne pratis fabulu radnje sta ti pisem, ako bi gledao po izgledu pa nije ni blizu najboljim ribama sa kojim sam bio, medjutim postojalo je nesto drugo u samom odnosu sto mi je pravilo taj problem, imao sam prilicnog iskustva tada, ali kontrole sa moje strane nijo bilo.
Pisao sam na nekoj temi, skoro sam bio sa super hot ribom i doslovno mi je pobegla iz kreveta pod tus, i nazvala me ludjakom jer nije imala priliku da ima takav odnos i toliko dug i zestok.
Naravno galamila je tada na mene, ali je ubrzo dosla po jos.

imao sam jednu zensku sa kojom sam imao taj problem ... toliko me nadrazivalo kada sam u njoj da bi me svako ubrzavanje tempa dovodilo u situaciju da nemam kontrolu i svrsavanje je neminovno, ...Imao sam zaista mnogo partnerki kada je seks u pitanju i samo sa njom mi se to desavalo, da u nekom trenutku ne mogu da se iskontrolisem, lagani tempo nije problem, medjutim cim krenem zescim tempom gotovo, poplava.
Pa sta je bilo, je l' bila mnogo uska?

skoro sam bio sa super hot ribom i doslovno mi je pobegla iz kreveta pod tus, i nazvala me ludjakom jer nije imala priliku da ima takav odnos i toliko dug i zestok.
Naravno galamila je tada na mene, ali je ubrzo dosla po jos.
Pola sata...Samo pola sata tvog zivota i posle mogu odma' da umrem u najgorim mukama... Ovo se vise ne moze izdrzati...

Bivsi moje drugarice je brzo svrsavao, secam se stalno se zalila kao on svrsi za kratko vreme a ona tek pocela da uziva u seksu. Koja je poenta seksa ako stalno ostajes nedovrsen..
desava se da muskarac brzo svrši ako duze nije imao seks i to nije nista strasno..desava se
ali ako neko stalno svršava brzo i ne moze da se kontrolise i odlaze svrš jeste probelm i to veliki

Back