Prevremena ejakulacija

cronnin ---Samo neko ko je potpuno sirov muskarac,ima za cilj,da u seksu sa zenom,nju napuni semenom. Na protiv,duznost muskarca je da zenu sa kojom se seksa,cuva da slucajno ne zatrudni.Taj ko bi svaku zenu sa kojom se seksa,punio semenom,njemu ocigledno,nesto fali....

I ja mislim da celom životinjskom svetu zajedno sa čovekom zbog tog oplođavanja i ne vađenja zaista nešto fali... :kafa:

Taj stres i šok vađenja pred svršavanje je čovekov najbolji izum...

Pozdrav ljudi,
Imam 22 godine, nisam nikad bio u vezi pa nisam imao redovan stalni seks. Spavao sam sa 6 razlicitih devojaka do sad i uglavnom su to bile neke kratke seme. Uglavnom sam imao problem da brzo svrsim sto me i sad muci. Napravio sam pauzu da oko godinu dana nisam imao seks i pre par dana sam bio sa jednom i veoma sam brzo svrsio.. Bukvalno posle 3 4 ubacaja.. Jel ima pomoci za mene ili da se roknem?

Ne rokaj se, prihvati to kao Samuraj i zivi sa tim.
Ja sam skoro pa duplo stariji od tebe i pomirio sam se sa tim, zivim po Busidu.

Pa to se skoro svima nama dešavalo,bar malo na početku.U principu vremenom,kako skupljaš iskustvo to postane lakše da kontrolišeš malo...
Nemoj to da doživljavaš sad kao neki poraz,kad ti se to desi.Uvek možeš da ponoviš ako je devojka ok...
A i to što ti je neko savetovao da probaš da mastrubiraš pre odnosa nije loš savet,posle toga si malo...pa da kažem opušteniji...

I nije ni stramota da kažeš devojci da nisi imao seks malo duže vereme i da si zagoreo jer nije to smak sveta.

Pozdrav ljudi,
Imam 22 godine, nisam nikad bio u vezi pa nisam imao redovan stalni seks. Spavao sam sa 6 razlicitih devojaka do sad i uglavnom su to bile neke kratke seme. Uglavnom sam imao problem da brzo svrsim sto me i sad muci. Napravio sam pauzu da oko godinu dana nisam imao seks i pre par dana sam bio sa jednom i veoma sam brzo svrsio.. Bukvalno posle 3 4 ubacaja.. Jel ima pomoci za mene ili da se roknem?
A, ti budi spreman ponovo, pa nastavi. Zenama je najveci turn off kada se to desi, moras biti muskarac a ne zec i kada dohvatis neku da je poebes onako momacki da se pamti taj vas seks, mozda te negde pohvali i eto tebe na dobrom glasu u suprotnom nista od tebe.

Back