Превоз, Градски, Воз и сл.

Heh... odakle da pocnem... :rumenko:

Epa, ja sam gradska devojka, i vozim se stalno gradskim, i ne znam da li je ostalim koleginicama forumashicama glupo da kazzu ili shta, ali nedeljno se sretnem sa bar 3 dignuta u GSPu.. a po gradu... ih, pa weliki je Beograd :)

Elem, ewo par situacija za extrowertnog outdoor-sex-in-public kolegu forumasha koji je otworio temu :mrgreen:

Krenula u shkolu.. ja 4ti srednje, on.. ne znam. Ja u helankama, majcici i ranac do kolena mi spao, on u.. ne znam.
I tako se mlatara ona 18ica, ljulja, staje, krece... ja sva mokra, a tolika je guzva bila da nisam mogla ni majcu izmedju sisa da pritisnem, nego se sve slivalo sa mene..
I osetim.. Na onih 40 stepeni, osetim njega, solidno tvrdog, rekla bihpodebljeg, naslonio se od mog guznog rascepa nekako ukoso preko desnog guza. Ali stoji miran. Mozda mu je bilo i neprijatno...
Ali ne da meni :evil: mira... :mrgreen: Ljulja se ceo autobus, i po inerciji, a i stiskavcu, trebalo bi da se svi tako slepljeni ljuljamo u istom smeru... a ja ne :) .. i onda sam osetila dahtanje i osetila kako me jebucka... hehe, a onda je uzasno ubrzao...mislim da sam se tresla od sitnih naleta otpozadi :D i onda me samo jako nalegao, i prestao. :rumenko: Ja se zbunila, a dok sam probala da se na sledecoj stanici izmuvam i okrenem da vidim ko je, on se vec izmigoljio iz busa na druga vrata... :roll:

Druga situacija mi se dogodila u famoznoj 26ici, a ni tada niko kome sam pricala nije poverovao, ali eto.. Dakle, polu-prazan bus.. ja ulazim na poslednja vrata i stajem uz poslednje sediste desno od vrata.. preko puta vrata samo dva sedista jedno iza drugog, levo od vrata nema sedista, samo veliki prozor koji ti dodje do oko struka.. I stojim ja tako i zevam kroz prozor, a onda primetim, da decko koji sedi tu ispred/ispod mene na sedistu, gleda u moju suknju, moje poprsje :D i drlja se po trenerci izmedju nogu.. onda idu pogledi.. pa pogledi okolo.. mislim, nema nikoga da ga vidi, zaklonjen je sedistem ispred, a ja stojim tik uz njega.. medjutim na sledecoj stanici ulazi bakuta koja hoce bas tu da sedne.. i on ustaje :eek: , gleda me u oci i odlazi do zadnjeg prozora, uvlaci se u mali prostor izmedju vrata i prozora okrenut svima ledjima.. ja takodje pridjem prozoru, mozda pola metra od njega, naslonim se na prozor i pogledam ga.. on drrrrka!!! :D mukica mala... iza njega niko ne vidi, ispred njega prozor al tek od pola grudi pa na gore, levo ono malo karoserije do vrata, a desno ja.. nazalost, ne znam kako je za(s)vrshio poshto sam morala da izadjem....

I evo trece situacije: pun, prepun bus 31, ja se drzim sa dva prsta za sipku kod srednjih vrata i na vrhovima prstiju izvodim piruetu jer je pola Beograda u tom busu... Elem, stariji gospodin u odelcetu sa moje leve strane, sa vec vidljivom erekcijom stalno blene u moje poprsje :) a ja se zagledala u nekog dechka koji je imao samo majicu i shorc, a saw izwajan, neke ochi ima... jojh. A pri tom i on mene gleda.. I sad, ovaj matori mi se vec trlja o kuk, a ja shmekam owog drugog... Da skratim, imala sam stereo trljanje jedno 3 stanice :rumenko:

A chega sam se swe nagledala po wozowima, parkowima, i... pa mozzda i ja napishem knjigu i postanem nowa Isidora Bjelica :zper:
:eek::eek::eek::eek:
To je to! Prodajem auto!

Back