progres
Zainteresovan član
- Poruka
- 290
e sad su ovo već čisto beogracke fore, koje mi sa juga jelte ne komtamo...
...aj zdravo...

...aj zdravo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heh... odakle da pocnem...
Epa, ja sam gradska devojka, i vozim se stalno gradskim, i ne znam da li je ostalim koleginicama forumashicama glupo da kazzu ili shta, ali nedeljno se sretnem sa bar 3 dignuta u GSPu.. a po gradu... ih, pa weliki je Beograd
Elem, ewo par situacija za extrowertnog outdoor-sex-in-public kolegu forumasha koji je otworio temu
Krenula u shkolu.. ja 4ti srednje, on.. ne znam. Ja u helankama, majcici i ranac do kolena mi spao, on u.. ne znam.
I tako se mlatara ona 18ica, ljulja, staje, krece... ja sva mokra, a tolika je guzva bila da nisam mogla ni majcu izmedju sisa da pritisnem, nego se sve slivalo sa mene..
I osetim.. Na onih 40 stepeni, osetim njega, solidno tvrdog, rekla bihpodebljeg, naslonio se od mog guznog rascepa nekako ukoso preko desnog guza. Ali stoji miran. Mozda mu je bilo i neprijatno...
Ali ne da menimira...
Ljulja se ceo autobus, i po inerciji, a i stiskavcu, trebalo bi da se svi tako slepljeni ljuljamo u istom smeru... a ja ne
.. i onda sam osetila dahtanje i osetila kako me jebucka... hehe, a onda je uzasno ubrzao...mislim da sam se tresla od sitnih naleta otpozadi
i onda me samo jako nalegao, i prestao.
Ja se zbunila, a dok sam probala da se na sledecoj stanici izmuvam i okrenem da vidim ko je, on se vec izmigoljio iz busa na druga vrata...
Druga situacija mi se dogodila u famoznoj 26ici, a ni tada niko kome sam pricala nije poverovao, ali eto.. Dakle, polu-prazan bus.. ja ulazim na poslednja vrata i stajem uz poslednje sediste desno od vrata.. preko puta vrata samo dva sedista jedno iza drugog, levo od vrata nema sedista, samo veliki prozor koji ti dodje do oko struka.. I stojim ja tako i zevam kroz prozor, a onda primetim, da decko koji sedi tu ispred/ispod mene na sedistu, gleda u moju suknju, moje poprsjei drlja se po trenerci izmedju nogu.. onda idu pogledi.. pa pogledi okolo.. mislim, nema nikoga da ga vidi, zaklonjen je sedistem ispred, a ja stojim tik uz njega.. medjutim na sledecoj stanici ulazi bakuta koja hoce bas tu da sedne.. i on ustaje
, gleda me u oci i odlazi do zadnjeg prozora, uvlaci se u mali prostor izmedju vrata i prozora okrenut svima ledjima.. ja takodje pridjem prozoru, mozda pola metra od njega, naslonim se na prozor i pogledam ga.. on drrrrka!!!
mukica mala... iza njega niko ne vidi, ispred njega prozor al tek od pola grudi pa na gore, levo ono malo karoserije do vrata, a desno ja.. nazalost, ne znam kako je za(s)vrshio poshto sam morala da izadjem....
I evo trece situacije: pun, prepun bus 31, ja se drzim sa dva prsta za sipku kod srednjih vrata i na vrhovima prstiju izvodim piruetu jer je pola Beograda u tom busu... Elem, stariji gospodin u odelcetu sa moje leve strane, sa vec vidljivom erekcijom stalno blene u moje poprsjea ja se zagledala u nekog dechka koji je imao samo majicu i shorc, a saw izwajan, neke ochi ima... jojh. A pri tom i on mene gleda.. I sad, ovaj matori mi se vec trlja o kuk, a ja shmekam owog drugog... Da skratim, imala sam stereo trljanje jedno 3 stanice
A chega sam se swe nagledala po wozowima, parkowima, i... pa mozzda i ja napishem knjigu i postanem nowa Isidora Bjelica![]()
Xaxaxaaa.... koleginitze moje grade (i kolege), nije u pitanju kraj, nego prewoz, doba dana...
Rekla sam da imam dosta situacija za opisati... a dosta njih ukljuchuje i busewe br. 50, 95, i 16 recimo, zatim 78 i 23.... A i metro-wozitj koji was wozi do panchewa nije za dangubljenje......
e ovde su već 2 koja koristim![]()
To je to! Prodajem auto!
A de nam je "otwaratelj" teme?ko pogodi broj busa dobije bambija?!
![]()
Sad vidim gde sam pogrešila. ne treba da biram okretnicu, tako ću da sedim i niko neće moći da me pipka.
Negde usput ću da uskočim u 26, pa ću vam javim kako je bilo![]()
jedan lik iz kraja..neki Toda..keenjao u 59-ci..skroz pozadi
neki njegov mu drzao blok sa mantilom....kao rashirio ga![]()
jedan lik iz kraja..neki Toda..keenjao u 59-ci..skroz pozadi
neki njegov mu drzao blok sa mantilom....kao rashirio ga![]()