prevod sa nepoznatog jezika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

iwan88

Primećen član
Poruka
595
nisam znao gde da postavim ovu temu pa sam je stavio u svastaru.
treba mi prevod sledeceg teksta:

Balar kasabada, yer zeyniler denilen, gitmeyi etmedii ushymaz kervan. Gidince manasyla inandracaz myz.
Dnya nimetinin aralarnda paylamaya ahlaksz!

Ja cak ne znam ni koji je jezik ali bih voleo da znas sta otprilike znaci ili bar koji je jezik u pitanju.

Hvala unapred.

iwan88:
nisam znao gde da postavim ovu temu pa sam je stavio u svastaru.
treba mi prevod sledeceg teksta:

Balar kasabada, yer zeyniler denilen, gitmeyi etmedii ushymaz kervan. Gidince manasyla inandracaz myz.
Dnya nimetinin aralarnda paylamaya ahlaksz!

Ja cak ne znam ni koji je jezik ali bih voleo da znas sta otprilike znaci ili bar koji je jezik u pitanju.
AKO SI JOS UVEK ZIV, javi da znamo - nemoj da se sekiras! To neko izmislio samo da te nervira!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hvala unapred.
Aevo Ti iprevod: Izdinstaj jednu glavicu luka na rebarca mekano i staklasto, da ne zagori. Dodaj kasicicu brasna, promesaj i nali mlakom vodom da nema grudvice. Zacini Bionacinom, pa spusti karfiol odvojen na cvetove. Kad se karfiol omeksa, a to bude vrlo brzo - pazo da se ne prekuva, izmakni sa ringle, ugasi je (nasa vatrogasna slizba je jako preopterecena jer se u poslednje vreme svi pale malo vise, pa ona ne moze da stigne u sve krajeve grada) i pred sluzenje zacini zumancetom pomesanim u pavlaci. Radi lepseg izgleda ubaci i sitno seckan list persuna. Prijatno!!!!LilyL. :p :p :p :p :p :p :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back