Previše nejasnih signala

To se samo zove "jesenja depresija" ali je kao i prolecna prolazna. Kratkotrajna.
I svakoga uhvati na ovaj ili onaj nacin.
Prosto kao ka ides da spavas ili kad se probudis posle lepog sna i skaporas nije vikend moras na posao.
Nista cudno se ne desava sa tvojim mislima :)

ako se secas filma LA Heine ima dobra recenica koja se provlaci kroz film

"nije vazno kako padas vazno je prizemljenje" ... ok pao si pa sta... ali menoj da lezis kao da si sreo Majk Tajsona
ustani i bori se i dalje...zivot nikoga ne mzai samo deli samare nekome razvali samarcinu nekom slabiju
ali zivot nije duga, jednorog, kolaci i cvece prolece

ako se secas filma LA Heine ima dobra recenica koja se provlaci kroz film

"nije vazno kako padas vazno je prizemljenje" ... ok pao si pa sta... ali menoj da lezis kao da si sreo Majk Tajsona
ustani i bori se i dalje...zivot nikoga ne mzai samo deli samare nekome razvali samarcinu nekom slabiju
ali zivot nije duga, jednorog, kolaci i cvece prolece

To ima i u Rokiju:

The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard you hit. It’s about how hard you can get hit and keep moving forward! That’s how winning is done!

Znam napamet taj deo, i onih 6 pravila A. Švarcenegera :dash: :lol:

@Maeeeestro Sve što ti se desilo je normalno, sve je za ljude. Nisi ti ni bolji ni gori od drugih već sam sebe osuđuješ i ograničavaš. Kako prihvataš sebe i svoje mane imaćeš više samopouzdanja.

Relativna polusadašnjost...ajmo reći bliska budućnost do dva tri dana unaprijed, ponekad i dva tri tjedna ili mjeseca unaprijed, naročito dva tri tjedna, ali da, mehanizmi u mozgu su ponekad previše skloni nekim navikama koje nisu dobre.

Poludepra je priprema za depru, ili za nedepru..... očekujem očekivano, a nadam se da će neke stvari barem malo biti bolje

Back