Prevelika cenzura na forumu od strane pojedinih admina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa evo sad povodom samoubistva na psihologiji. A to nije prvi put, meni su vec par puta zatvarali slične teme, ne dozovljacajuci mi da iznesem svoje misljenje o tom problemu da slucajno ne bi poremetio kosmicku ravnotezu. Pa valjda smo svi ovde zato sto mozemo otvoreno da pricamo o svemu, a ne da se ponasamo kao gomila politicki korektnih idiota.

Imaju talenta da abortiraju teme koji naslucuju da ce dati dobru i zivu diskusiju sa mnogo klikova.

Stice se utisak da smatraju da ce im takve teme dati mnogo posla, pa je odmah uklone.

Konfucije bi rekao: "Bolje popa svezati - neg se s njim natezati!"

Neverovatno majke mi. Da i razumem da su na Religiji admini fanataci, to mi je jasno, al maknite ih sa psihologije, filozofije itd gde bi trebalo malo otvorenije da se razgovara.

Pa evo sad povodom samoubistva na psihologiji. A to nije prvi put, meni su vec par puta zatvarali slične teme, ne dozovljacajuci mi da iznesem svoje misljenje o tom problemu da slucajno ne bi poremetio kosmicku ravnotezu. Pa valjda smo svi ovde zato sto mozemo otvoreno da pricamo o svemu, a ne da se ponasamo kao gomila politicki korektnih idiota.

Podrzavam! :ok:

Temu nije trebalo zakljucati. Opravdanje zasto je zakljucana je - debilno.

Razumeo bih da zatvaraju kada krenu otvorene uvrede, jer se onda stvarno sve obezvredjuje, ali ovde uopšte izgleda i ne smeju da se pominju neke stvari i neki termini. Sve jw uredjeno kruto i formalno kao da sam dosao u vojsku, a ne na forum.

Zaista se izvinjavam što sam zatvorila temu i nisam dozvolila da se razmašete oko toga kako treba dovesti snajperistu i sve ih potamaniti (samoubice)

Od nekih ljudi strah me hvata šta su sve u stanju da podrže ...... u ovom slučaju ubistva

Toliko o tome .... i znate svi pravilnik tako da i ova tema ne može živeti

Hajde reci mi sta smem da pisem, posto je ocigledno kraci spisak onoga sto smem nego onoga sto ne smem.

Tako je!
Treba da budu brisana samo vredjanja - ostalo neka ucesnici pisu sta zele!
To daje interesantnost forumu, a ne neka sema koja je postavljena i u okviru koje se samo sme diskutovati.

Ima tu i gotivnih admina, cak je mozda i vise takvih nego ovih diktatora, ali ovi nekako bas upadaju u oci svojim šetlučenjem.

Poslednja izmena od moderatora:
Da li je realno da pojedini admini svaku skakljiviju temu koja se pokrene odmah zatvaraju, a onoga ko ju je postavio banuju, ponasajuci se kao najgori satrapi. Cim se neka debata povede, eto ti njih da zatru svaki trag slobodne komunikacije. Pa hajte onda da pricamo o cveću i pticama, tu valjda nece niko da se uvredi.
Kolka je kod tebe temperatura

Samoubistvo moze biti velika pretnja za gradjanje,mnogo se puta desavalo da covek koji zeli da pocini samoubistvo povredi nekog ili unisti neki objekat (poput automobila).
A zamislite sta covek koji je odlucio da pocini samoubistvo moze da uradi drugim ljudima ako moze da digne ruku na sebe.

Zato treba kreirati metodu kako unistit ceveka koji pokusava se ubiti i tako spasiti gradjane od pada ljuskog tela sa zgrade na njih,ali ja sam razradio metodu.
Zamisljamo da se covek zeli ubiti tako sto ce skociti sa 10. sprata zgrade,a ispod zgrade se nalazi setaliste i ulica gde se nalaze gradjani i automobili.

METODA: Pozvati vatrogasce i policuju koji ce raditi na tome da sklone ljude i automobile sa ulice.A posle dolazi najbolji drzavni snajperista koji skida coveka sa zgrade koji se zeli ubiti. [/QUOTE]

Razumeo bih da zatvaraju kada krenu otvorene uvrede, jer se onda stvarno sve obezvredjuje, ali ovde uopšte izgleda i ne smeju da se pominju neke stvari i neki termini. Sve jw uredjeno kruto i formalno kao da sam dosao u vojsku, a ne na forum.

Dete jesi nekada pomislio da ovde ima forumaša čiji se neki član ubio????????????????
Tebi je to sprdnja?????????????'
Blajbi ti imaš godine i godine tako da tek ti nebi trebao da se sprdaš ...
Gde ide ovaj svet?????????
Postali smo gori od zveri
Ja toliko o tome a vi nastavite .....

Evo meni na politici admin ne briše očiglednu seksističku uvredu koju sam prijavila i insinuaciju koja je baš degutantna

Ranije sam imala konflikt sa admin-om kome se nisu dopadali moji stavovi i brisao je bez postove gde nigde nije bilo uvrede ... hteo je da nametne određenu temu i svako protiv mišljenje bilo je položno brisanju.

Samoubistvo moze biti velika pretnja za gradjanje,mnogo se puta desavalo da covek koji zeli da pocini samoubistvo povredi nekog ili unisti neki objekat (poput automobila).
A zamislite sta covek koji je odlucio da pocini samoubistvo moze da uradi drugim ljudima ako moze da digne ruku na sebe.

Zato treba kreirati metodu kako unistit ceveka koji pokusava se ubiti i tako spasiti gradjane od pada ljuskog tela sa zgrade na njih,ali ja sam razradio metodu.
Zamisljamo da se covek zeli ubiti tako sto ce skociti sa 10. sprata zgrade,a ispod zgrade se nalazi setaliste i ulica gde se nalaze gradjani i automobili.

METODA: Pozvati vatrogasce i policuju koji ce raditi na tome da sklone ljude i automobile sa ulice.A posle dolazi najbolji drzavni snajperista koji skida coveka sa zgrade koji se zeli ubiti.

Dete jesi nekada pomislio da ovde ima forumaša čiji se neki član ubio????????????????
[/QUOTE]

Pa dobro, ako smo i postali zveri onda to ne treba skrovati nego razgovarati o tome. Cenzurisanjem nista ne mozes postici, isplivace negde, kao sto i sve ispliva. Velikom broju ljudi ovaj forum je izduvni ventil da ne polude i ne urade nesto agresivno, a cenzurom ih upravo na to podstices, zavrces im mozda i jedini ventil koji imaju.

Vidi Gogi ovako: psihologija kaze da samoubice imaju neki psiholoski defekt u mozgu.

Ti normalnog coveka nikada ne mozes naterati da se ubije...(Ja bih recimo radje ubio 100 ljudi nego sebe samog...)

One koji imju samoubilacki gen - neces spasti nikakvim pisanjem.

Evo meni na politici admin ne briše očiglednu seksističku uvredu koju sam prijavila i insinuaciju koja je baš degutantna

Ranije sam imala konflikt sa admin-om kome se nisu dopadali moji stavovi i brisao je bez postove gde nigde nije bilo uvrede ... hteo je da nametne određenu temu i svako protiv mišljenje bilo je položno brisanju.
Šta se čudiš? Vidiš da tamo neki ljudi otvoreno pominju u negativnom kontekstu članove porodica drugima, i nema ni opomena za takvo što (a, najverovatnije zbog ideološke podobnosti onih koji takve gadosti pišu).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back