Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.430
Da zaboravimo na cas kako smo svi najbolji..bez greske i pardona sve uzimamo..sta bi bilo previse za vas da bi odustali od nekog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da zaboravimo na cas kako smo svi najbolji..bez greske i pardona sve uzimamo..sta bi bilo previse za vas da bi odustali od nekog?
bilo koja vrsta ubedjivanjaDa zaboravimo na cas kako smo svi najbolji..bez greske i pardona sve uzimamo..sta bi bilo previse za vas da bi odustali od nekog?
uuu jeee pa onda bolje da ne progovaramo ni sa kim leba miLaž, izdaja, prevara. ♥
bilo koja vrsta ubedjivanja
Laž, izdaja, prevara. ♥
ajde bwe, sto neces? hihihihihihihihi
takav mi horoskop
eto necu zinat![]()
oce sve al ne sa toboma sta jos neces? hihihihihihihi
uuu jeee pa onda bolje da ne progovaramo ni sa kim leba mi![]()
to u vakom slucaju
ali zar nismo svi pomalo licemerni
oce sve al ne sa tobom![]()
svi su to sto su al lazu kad zinu i vecina to i tolerise dal svesno il nesvesnoPa, ko nije takav, a da nije neko ko nije lažljiv, ko naprosto nije je*ivetar, sa mnom bolje da ne progovara, da. Za tebe, kolega Dzordzi, ne znam. Ja znam kakva sam ja. A, laž ne trpim, kao i izdaju. To sam što sam. ♥
Laž, izdaja, prevara. ♥
ne diraj mi jecuZašto imaš potrebu da na kraju svakog jebenog reda stavljaš to jebeno glupavo srce?
a ako je udata?kad imas dovoljno love ako nisi potpuni degenerik mozes bilo koju zensku da obrlatis ,tako da..prevelik zalogaj je u sustini manjak love ,tako je ,pa da
svi su to sto su al lazu kad zinu i vecina to i tolerise dal svesno il nesvesno
Pa, ko nije takav, a da nije neko ko nije lažljiv, ko naprosto je*ivetar, sa mnom bolje da ne progovara, da. Za tebe, kolega Dzordzi, ne znam. Ja znam kakva sam ja. A, laž ne trpim, kao i izdaju. To sam što sam. ♥
Ne razumem te, Say? Kako to misliš, pojasni mi? ♥