prevaspitavanje

Transcendental

Buduća legenda
Poruka
29.502
zašto žene uvek pokušavaju muškarce da oduče od njihovog načina života, da im promene stare navike u nove koje njima više odgovaraju
zašto jednostavno ne mogu da prihvate muškarce takve kakvi su
ajde majke da razumem, one hoće da oblikuju decu, pa viču de spremi krevet de očisti mrve de ovo de ono
al devojka, žena kad krenu istu priču da pričaju
oće neko mi objasni što

zašto žene uvek pokušavaju muškarce da oduče od njihovog načina života, da im promene stare navike u nove koje njima više odgovaraju
zašto jednostavno ne mogu da prihvate muškarce takve kakvi su
ajde majke da razumem, one hoće da oblikuju decu, pa viču de spremi krevet de očisti mrve de ovo de ono
al devojka, žena kad krenu istu priču da pričaju
oće neko mi objasni što
pijančenje sa društvom do 5 sati ujutru je opravdan razlog za prevaspitanje...nijedna takvog ne želi pored sebe...
a oko ostalih navika - ni jedna normalna nema potrebu da to radi...on nešto promeni sam, ona nešto kod sebe promeni sama, a sve to da bi se uskladili, da bi im život bolje funkcionisao...
misim to ko oće ali baš oće da živi u zajednici...ko neće ne mora da se menja, al će verovatno da ostane sam ubrzo...

Poslednja izmena:
pijančenje sa društvom do 5 sati ujutru je opravdan razlog za prevaspitanje...nijedna takvog ne želi pored sebe...
a oko ostalih navika - ni jedna normalna nema potrebu da to radi...on nešto promeni sam, ona nešto kod sebe promeni sama, a sve to da bi se uskladili, da bi im život bolje funkcionisao...
misim to ko oće ali baš oće da živi u zajednici...ko neće ne mora da se menja, al će verovatno da ostane sam ubrzo...

omekšo si mi dilajt nešto posle svih ovih godina bogami

to možda ima veze i sa patologijom određenih žena da moraju živeti u savršeno skockanoj okolini po njihovom ukusu
i onda ako nešto nije sređeno ili na svom mestu onda pizdenje i zvocanje
pitanje otkud to mentalno stanje, verovatno je usađeno od majke a

- - - - - - - - - -

a ako je tako kako nikad ne pređe na muške potomke već samo na ženske :think:

to možda ima veze i sa patologijom određenih žena da moraju živeti u savršeno skockanoj okolini po njihovom ukusu

- - - - - - - - - -

a ako je tako kako nikad ne pređe na muške potomke već samo na ženske :think:

pa zato što nije tako
žena mora biti konstantno postavljana na svoje mesto kako bi bila srećna
kad toga nema onda sama izmisli frku kako bi dobila to što traži
ako ne dobije to što traži onda traži od nekog drugog

usklađivanje je međusobno, a ne samo od jedne strane...ako jedna strana očekuje da se druga strana menja zarad nje, a ona pritom misli da je kod nje sve ok, onda nije dobro...

misim kreptomane aj razmisli logično, svaka koja te prihvatila prihvatila te kao takvog kakav jesi, ako te promeni vrlo je verovatno da joj više nećeš biti zanimljiv takav jer nisi ista osoba da tako kažem

Ja mislim da je kod mene sve ok, ne bih tu ništa menjo :mrgreen:
a ako mi nađeš jednog ovde sad koji misli da nije sve ok kod njega, ruku svoju forumsku ću isečem :malav:

onaj ko misli da je on cakum pakum i da nema šta da menja kod sebe, a da pritom očekuje da se druga strana menja, taj se neće zajedničkog života najesti...
a i bolesno je...

Ja mislim da je kod mene sve ok, ne bih tu ništa menjo :mrgreen:
a ako mi nađeš jednog ovde sad koji misli da nije sve ok kod njega, ruku svoju forumsku ću isečem :malav:

uopšte je nebitno dal si ok ili nisi, kad bi se samo savršeni sparivali ljudska rasa bi izumrla
stvar je u toleranciji, samo moraš da postigneš da ne budeš ti taj koji će da toleriše

Back