prevarila sam ga posle 7 godina braka

Lexa:
A kako su vam, koji moj, udobne, kada stežu? :shock:
Šta bi sa onom pričom kako od toga nastaje celulit i peruta se koža :)
Al' hajde, ono ispod farmerki kontam, to bih nosila i ja zbog zime, samo ne kapiram da guzice onako vise, gadno mi to... Samo 100% savršena guza tu nije gadna, a ja malo njih znam sa takvom... Pa takve i ne nose helanke.
Ne znam, sve mislim da ću ih morati kupiti uskoro :shock:

pa ja nosim pamuchne one ne stezhu.. ustvari i neosecjam ih.... i josh nisam chula da se od njih peruta kozha... :shock:
a ja nosim i po dva para farmerki nekad.... kad je zima..... e pa ne bih ja rekla da mi je savrsheno dupe.... mis... bilo bi preterano.... al sam inache zhgoljava... tako da jedino elamke tu mogu da vise..... :-?

anita13:
U braku tako reci u mraku sa sa mojim muzem 7 godina prevaril sam ga ,znala sam da on mene vara ali uvek me bilo strah da ga prevarim konacno sam se osudila i bilo mije ludo sada ga vidam 3 u nedelju posle posla imamo sex koji traje 30 minuta a sa mojim muzem 3-4 minute sada konacno imam zasta da zivim neko me hoce zeli itd sta vi mislite jeli to uredu ili ne jos nesto nije mi zao.
ZA HRABROST JE POTREBNO VREME A VID SE GUBI S GODINAMA CEMU OSECAJ KRIVICE 8-)

Borg_Queen:
ako si u depresiju idi kod psihijatra

ja ne poznajem covjeka kome su pomogli...moze jedino ako je neko tesko oboljenje u pitanju pa da malo zalijeche...tipa elektro sokovi, neke yebeno jake terapije...ali u ovim granicnim slucajevima nikakva nisu pomoc...kod svih ljudi koje poznajem a koji idu na neke terapije vidim samo sve gore i gore stanje...a daju hiljade i hiljade evra

Back