prevare

aleksa ndar

Elita
Poruka
17.732
E vidim dosta se neke prevare pominju :P to kao varamo mi prevare :P A zasto da varamo lazemo mozemo biti otvoreni :gace: Al kao kul je biti prevaren da se samosazaljevas i da odjebes sve :P i kul je i varati msim da se zna :roll: ... A da li je prevara ako ja mogu da volim vise zena na poseban nacin, ali isto jako (kao majka svu svoju djecu, pa i onoga koji je u zatvoru isto kao onog s koledza :P ), a da one znaju to, e to nije prevara, to zasluzi tako Covjek koji je pravi Covjek. Da li je takav podnosljiv za vas?

E vidim dosta se neke prevare pominju :P to kao varamo mi prevare :P A zasto da varamo lazemo mozemo biti otvoreni :gace: Al kao kul je biti prevaren da se samosazaljevas i da odjebes sve :P i kul je i varati msim da se zna :roll: ... A da li je prevara ako ja mogu da volim vise zena na poseban nacin, ali isto jako (kao majka svu svoju djecu, pa i onoga koji je u zatvoru isto kao onog s koledza :P ), a da one znaju to, e to nije prevara, to zasluzi tako Covjek koji je pravi Covjek. Da li je takav podnosljiv za vas?

Ne... protiv fizičkih kurvi nemam ništa... psihičke mrzim u svim oblicima i bojama.

Откуд знам, можда и има таквих људи... Ја нпр волим све жене, све су ми красне што би се рекло, то што се нису задржале ту то је већ друго питање, ко зна шта се ту крије у мени па је то тако било јелте, али да су красне јесу, нарочито лети... Ма и зими онако кад вире из оних капута, црвених носева, красно просто... А има и ружних као да су побегле гробару са лопате, али то се прескаче.

Ј б г не ваља кад си женољубац, не ваља кад си као кизо нпр женомрзац, не ваља ништа, а овамо неке девојке причају како обожавају педере и да се друже са њима итд итд, и ајде чему то води реците ви мени? : ))

- - - - - - - - - -

То красно је фора, пошто је дебилно и нико више не говори, онда вадим тако те неке речи које други избегавају и фурам, али сам озбиљан

Ј б г не ваља кад си женољубац, не ваља кад си као кизо нпр женомрзац, не ваља ништа, а овамо неке девојке причају како обожавају педере и да се друже са њима итд итд, и ајде чему то води реците ви мени? : ))

- - - - - - - - - -

То красно је фора, пошто је дебилно и нико више не говори, онда вадим тако те неке речи које други избегавају и фурам, али сам озбиљан

to vodi u propast

Valjda je pitanje da li mogu da se zadrzim pored iskrenog coveka koji mi u svemu odgovara, ali jedino znam da "voli" vise zena odjednom - odgovor bi bio Ne.

ok ... hvala ... mada sumnjam kada bi to bio
bielik01_DragonHunters-01.jpg

Zezas se Aleks, znam.
Nema nista kul u prevari. To je slabost karaktera.
Voleti vise njih u isto vreme je, samoobmana i odlika nezrelih i nepostojanih (gde misle da vole, a to ljubav nije)

Back