Prevare

E 'vakoo... Aj da vidim sta moji dragi forumasi forumasice misle o prevarama...

O prevarama generalno.. O prevarama u svesnom i alkoholisanom stanju.. O prevari iz dosade... Ondaa sta vi podrazumevate pod prevarom..?

Mozete da pricate i o svojim iskustvima, osecanjima u vezi toga.... I takooooo... z:) z:girl:

Nemam sta da dodam i oduzmem............Protiv sam bilo kakve prevare.........i nema opravdanja,i sve ima da se naplati kad tad..........:zgrudvanje:

svaka tema se ponavlja po milioniti put....nego dete pati sto niko nece da joj prosiri temu na 20 str...pa ja reko da je utesim :snesko5:

nesto ti nije u redu s avatarom...ne treba ti da jases magarca

ja to nisam rekla... neko, sad ne mogu da se vracam na pocetnu da vidim ko, je rekao/la da ova tema treba da bude lepljiva,, na sta sam ja odgovorila da nemam nista protiv i da mozete da je nacinite lepljivom...

nisam rekla da hocu temu od 20 strana.. :))

molim lepo...

e...? :per: :lol:

...ondak...da ti objasni čika dilajt...

...varaju ljudi koji nisu zadovoljni svojim partnerom, ili se nisu ispucali na vreme pa ih stigo zakasneli pubertet, a iz nekog razloga nemaju muda da odu kod advokata i razvedu se...ili jednostavno iz nekog razloga ne žele...
...a to nije lepo...jer s jedne strane oće da osete tuđe, a s druge strane bi da zbog nekog razloga, nečeg što ih još uvek veže za trenutnog partnera, da ga sačuvaju...

jao fala ti cikice.. :) negoo, ja nisam bas kopetentna da komentarisem o prevarama u braku.. posto nisam bila udata niti cu u narednih 10 godina najmanje da pomisljam na to.. :D

da...kažu da je sperma dobra za kožu...:per: ima belančevine, šta li...

hehe, a sto se tice toga... :D

na nekom predavanju o spermi jedna likusa se oglasila i ispala glupa neverovatno.. to je valjda bilo u petnici, pricao mi drug.. pricaju oni kako se sperma sastoji iz nzm blelancevina u tom i tom procentu i jos nekih stvari... i devojka koja pita, a kako onda ona nije slatka.... na sta joj je taj prof. na kraju predavanja rekao pred svima... "a koleginice sto se tice ukusa sperme, ona vam ne deluje slatko verovatno zbog toga sto nemate receptore u grlu..:" hihihiihihi!

O prevarama generalno.. O prevarama u svesnom i alkoholisanom stanju.. O prevari iz dosade... Ondaa sta vi podrazumevate pod prevarom..?

Mozete da pricate i o svojim iskustvima, osecanjima u vezi toga.... I takooooo... z:) z:girl:

O psihickim i fizickim?Prevarila jednom iz ciste strasti,grizla me savest ,sve priznala i sve mi je bilo oprosteno.

Nista ne mislim,osim toga da se svima moze desiti.
Ne osudjujem je u slucaju da mi je prizna.
Prevara,pa ima tjelesna i materijalna.
Ni jednu ne bi oprostio kao sto kazu jednom lopov uvijek lopov,jednom ***** uvijek *****,jednom idiot uvijek idiot.

Back