gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da...kažu da je sperma dobra za kožu...ima belančevine, šta li...
Znaci stomak pubertetlije je kao bebeћa gOOza?
E 'vakoo... Aj da vidim sta moji dragi forumasi forumasice misle o prevarama...
O prevarama generalno.. O prevarama u svesnom i alkoholisanom stanju.. O prevari iz dosade... Ondaa sta vi podrazumevate pod prevarom..?
Mozete da pricate i o svojim iskustvima, osecanjima u vezi toga.... I takooooo...![]()
![]()
a tuki u ustima ili bulji nije prevara?![]()
svaka tema se ponavlja po milioniti put....nego dete pati sto niko nece da joj prosiri temu na 20 str...pa ja reko da je utesim
nesto ti nije u redu s avatarom...ne treba ti da jases magarca
e...?![]()
...ondak...da ti objasni čika dilajt...
...varaju ljudi koji nisu zadovoljni svojim partnerom, ili se nisu ispucali na vreme pa ih stigo zakasneli pubertet, a iz nekog razloga nemaju muda da odu kod advokata i razvedu se...ili jednostavno iz nekog razloga ne žele...
...a to nije lepo...jer s jedne strane oće da osete tuđe, a s druge strane bi da zbog nekog razloga, nečeg što ih još uvek veže za trenutnog partnera, da ga sačuvaju...
da...kažu da je sperma dobra za kožu...ima belančevine, šta li...
ijaaoooo kako sam se iznenadila
divno predivno bas sam razmisljala kako par godina nismo imali temu o prevari...red je bio da unesemo opet malo zanimljivosti i kreativnosti
O prevarama generalno.. O prevarama u svesnom i alkoholisanom stanju.. O prevari iz dosade... Ondaa sta vi podrazumevate pod prevarom..?
Mozete da pricate i o svojim iskustvima, osecanjima u vezi toga.... I takooooo...![]()
![]()
ijaaoooo kako sam se iznenadila
divno predivno bas sam razmisljala kako par godina nismo imali temu o prevari...red je bio da unesemo opet malo zanimljivosti i kreativnosti
a tuki u ustima ili bulji nije prevara?![]()
uhvatish nekoga za kurazz sluchajno, a nije ti dechko
![]()