prevare nasih agencija za posao u inostranstvu

• Začetnik teme Začetnik teme kelle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da napisem svima koje ova tema interesuje-kako sam ja prosao.
Ja sam u martu ove godine predao papire privatnoj agenciji GROSSE HAUS DOO-iz beograda vlasnika izvesnog gosp.Milorada Kricke,koji je tu agenciju posle mesec dana prebacio u Sabac,i tamo sam potpisao ugovor da cemo ja i jos 90 ljudi do 15 juna ove godine otici u Ahen {Nemacka} na rad na gradjevini u trajanju od "zagarantovanih 6 meseci" pri tome smo mu dali po 75 eura za "prevod papira" od strane nemackog-fantom poslodavca to jest njihovog menadzera tamo u Ahenu,ali od tog prevarantskog posla nema nista kao sto predpostavljate jer inace vam nebih ovo pisao.
A sada kada treba pare da se vrate gore navedeni "direktor" te agencije non stop je nesto lagao i davao lazna obrazlozenja-tako da covek u zadnjih nedelju dana nece ni na tel. da se javi-verovatno je ispucao sve lazi iz rukava.
Savetovao bih svima koji idu preko tih nasih fantomskih agencija da ih dobro provere i da im nedaju ni dinara u napred-jer agencija je duzna da sve te formalnosti finansira sa svog racuna,pa da to sve refundira od vase plate kada odete na OBECANI POSAO to jest akoo uopste i odete!!!!!!!!!!!!

Back