Prevare i drugi nestašluci

možda ću pisati još na nekom mestu ali sad da kucnem ovde
Ko prati moje pisanije za a ko ne prati kratka rekapitulacija:
Naime malo sam švrljala i to je "funkcionisalo". Međutim u jednom trenutku sam ostavila trag koji moj dragi (ni sama ne znam kako ) nike primetio. Kada sam to skapitala povukla sam liniju i rekla dosta je bilo.
I unekim od predhodnih veza imala sam neke nestašluke ali nisam nikad ostavila trag.

I sve je išlo normalno. Primirila sam se. Šo kažu uživala u životu. Medutim desile su se situacije koje sam opisala u ovom pod forumu https://forum.krstarica.com/threads/istinite-poluistinite-price-b-job.969951/page-3#post-48511590
Napravila sam eksperiment, ustvari učestvovala u njemu. Ta igra sa tom devojkom. Parvih par dana nisam bila ni svesna šta sam uradila. Ono kao bilo mi čudno što sam pristala da se povatamo i da imamo odnos. Bavila sam se analizom toga kako je bilo neobično i sve što ide uz to.
E sada me ovih dana prati crv kako sam opet počela da švrljam.
Rekla sam sebi da neću više da varam mog dragog. Nekako mi je i dosta tog uzbuđenja što ide uz te kombinacije. Ali sad me gricka to kako sam opet prestupila.

Ја ћу се осврнути на нешто друго а то је траг који си оставила, а драги, ни сама не знаш како није приметио. Немој бити сигурна да није. Можда само не жели да поверује у то што је видео, а можда се и плаши да ће остати без тебе ако потегне то питање, а сувише те воли да би то дозволио и онда једноставно ћути и прави се мртав. Са друге стране, све похвале за писање! :bye:

možda ću pisati još na nekom mestu ali sad da kucnem ovde
Ko prati moje pisanije za a ko ne prati kratka rekapitulacija:
Naime malo sam švrljala i to je "funkcionisalo". Međutim u jednom trenutku sam ostavila trag koji moj dragi (ni sama ne znam kako ) nike primetio. Kada sam to skapitala povukla sam liniju i rekla dosta je bilo.
I unekim od predhodnih veza imala sam neke nestašluke ali nisam nikad ostavila trag.

I sve je išlo normalno. Primirila sam se. Šo kažu uživala u životu. Medutim desile su se situacije koje sam opisala u ovom pod forumu https://forum.krstarica.com/threads/istinite-poluistinite-price-b-job.969951/page-3#post-48511590
Napravila sam eksperiment, ustvari učestvovala u njemu. Ta igra sa tom devojkom. Parvih par dana nisam bila ni svesna šta sam uradila. Ono kao bilo mi čudno što sam pristala da se povatamo i da imamo odnos. Bavila sam se analizom toga kako je bilo neobično i sve što ide uz to.
E sada me ovih dana prati crv kako sam opet počela da švrljam.
Rekla sam sebi da neću više da varam mog dragog. Nekako mi je i dosta tog uzbuđenja što ide uz te kombinacije. Ali sad me gricka to kako sam opet prestupila.
Ne razumem.
A Sta trazis od nas?
Da odemo na tvoj blog i pocnemo da ga citamo ili imas neko konkretno pitanje?

Ne skreći mi misli. Nije tema trag nego crv u mojoj glavi o ponovnoj prevari i ne održavanju obećanja datog samoj sebi. I otkrivanju nečeg novog.
A zasto uposte pravis prevare ako si samoj sebi obecala da vise neces.

To znaci da nemas svoj jak karakter i da si labilna osoba koja lako moze da upropsti svoj zivot na vrlo glup nacin.
Ako ne mozes sama da imas svoj ispravan stav,onda potrazi strucnu pomoc nekog psihologa dok ne bude kasno.

Pa i ja sam se opravdavala na taj način. Ali ipak imam neki crv u glavi koji mi ne da mira. Ipak mi se čini da jeste...
Imao sam i ja tog crva u glavi prvi put,drugi..
Posle je i on shvatio da nije dobrodošao,da mu tu nije mesto.
Svi mi,stanovnici ove planete smo grešni,manje više,ubijamo,krademo,varamo,gordi smo,jednostavno grešni smo.
To što mi neka žena prija,provedemo lepe trenutke,razidjemo se srećni je greh,da ali ne plašim se sa njim pred Boga..tako da..ne brini Milice..❤️

Back