преварa

Aко мушкарац или жена варају свог партнера, на шта посебно обратити пажњу да партнер не би сазнао за превару?
Па ако је родитељ 1 варао родитеља 2 са рецимо, неким родитељем 3, а родитељ 2 открије да га је родитељ 1 варао, онда у том случају родитељ 2 треба да потражи партнера од родитеља 3, то јест родитеља 4 и да са њим озбиљно поразговара.

Mrtva trka.
Izjednačeno!
Prevara ružan čin ponižavanja partnera, bez obzira na pol.
Ma otkud izjednaceno?
Po meni to nije ponizavanje partnera nego sebe...partner ako ne zna je sam kriv sto ne zna ili ga boli uvo....
ali covek koji vara pokazuje da nema svoj ego, pa ga bilduje misleci da je bolji ako moze ili ima....

Kako mislis da je izjednaceno? Ko je taj koji daje dozvolu za sex u bilo kom smislu?
Aj da se opet lazemo da ne zavisi od zene, a ako vec zavisi onda je na njoj odgovornost za prevaru....

Ma otkud izjednaceno?
Po meni to nije ponizavanje partnera nego sebe...partner ako ne zna je sam kriv sto ne zna ili ga boli uvo....
ali covek koji vara pokazuje da nema svoj ego, pa ga bilduje misleci da je bolji ako moze ili ima....
Kakav je to brak ili veza ako te ' boli uvo'?
Može se desiti da jedna strana ne zna jer ima poverenje u partnera.
I nisam ti dobar sagovornik, tupim šta bi bilo kad bi bilo.

Kod zena je karakteristicno da prekinu vezu ili brak, ako traze drugog i to se zovu zene, muzkarac kada vara nije zasluzio zenu koju vara.
Zena koja vara nije zena i makar joj bilo oprosteno ona vise nije zena.
Tu nema izjednacavanja, i to nije hriscanski moral, niti je zatucanost....zena je zena jer je verna....sve drugo nisu zene....makar imale dobar razlog...

Kod zena je karakteristicno da prekinu vezu ili brak, ako traze drugog i to se zovu zene, muzkarac kada vara nije zasluzio zenu koju vara.
Zena koja vara nije zena i makar joj bilo oprosteno ona vise nije zena.
Tako je.
Ni muškarac koji vara nije više muškarac, makar mu bilo oprošteno.
Mrtva trka.

narode, razdvojte ljubav od seksa. Jedno je duhovna a drugo je telesna hrana. Kada idete na masazu, maserka vas masira po celom telu i to nije prevara al ako potkaci djoku onda je to prevara ? Isto vazi i za zene.

Aко мушкарац или жена варају свог партнера, на шта посебно обратити пажњу да партнер не би сазнао за превару?
E dosta je složeno i individualno iskustva i tehnike koje neko primenjuje verovatno ne rade u drugoj situaciji.
Mislim da je tu najvaznija osoba sa kojom varaš. Ako se on drzi pravila i korektno ponaša onda ti je dosta lakše da vladas situacijom.
Mislim ono ako znas da te neće cimnuti u neko "pogrešno" vreme, poslati ti neku neprikladnu poruku ili neki nepristojan komentar na drustvenim mrezama.
Ali može da se balansira. Da smi nacisto paralelne veze mislim da je teško odrzavati ma duze vreme, a ovo s vrwmena na vreme da se "izglupiras" to je moguće.
ако сте већ варали, како сте се осећали после!
Na početku je bilo šta će mi ovo i da li sam normalna i dokle će ovo da traje...
A sada mi je to neka avantur, neki adrenalin, neki drugaciji orgazam...
Mozda je i neki problemčić u vezi. Ko zna. Nekako razmišljam da ću prestati sa tim u nekom trenutku i sećati se...
Не не
добила сам непристојну понуду

и сад размишљам о томе

Размишљам о моралу, поверењу и лажима
Čim razmišljaš znaci da moze da se desi. Vodi računa kakve poteze vučeš. To je kao prepisivanje u školi. Ako te ne uhvate 5, ako te uhvate 1.:rumenko:

Back