prevara

Kaze meni jedna zena "za mene varanje nije neki ogroman prestup, mnogo mi je gore da me muskarac izneveri na neki drugi nacin nego što je jebbanje druge zene. Tako i ja ne vidim kao problem kad prevarim muskarca, dokle god ga volim, ja cu hteti da budem sa njim. Jedini razlog zasto sam odbijala da budem s drugim koji mi se svidja jeste upravo zbog tih muskaraca s kojima sam bila kojima je to ogroman prestup, pa postujem to misljenje, posto sam ih volela"

Jel se vi slazete sa ovim? Meni je skroz interesantno razmisljanje, s tim sto ja ne mogu da ga prihvatim posto i dalje ne bih hteo da budem sa zenom koja me prevari, ali kad se pogleda na neki nacin, posteno razmislja, nema licemerstva
Eeeee.....:think:...rekla bih da je ovo vise za filozofe a mozda i za psihologe:aha:

Smatram da skoro svaka zena zna kada je muz prevari. Vecina ovih koje znam :rida: zbog toga ali se prave kao da nista ne znaju, dok jednom ne puknu.
E sad, problem je i kad puknu..
Naravno histerisu sa onim, ja tebe volim, ne mogu bez tebe, kako mozes to da mi radis, pa mi imamo decu.. hoce da mu nabije krivicu. U vecini slucajeva oni je nemaju ali je odglume sa onim duso, ljubavi, volim te, ti si naj naj naj...... i tako ona njemu oprosti, zive srecno i skladno, on do sledeceg njenog napada, a ona vec treci dan nastavlja da :rida:
...i tako u krug :roll:

imas ih dobar komad koje biraju da lenjstvuju i budu izdrzavane i trpe i prevare i batine samo da ni o cemu(o egzistenciji) ne misle. sve ima svoju cenu.
zavisi sta je kome cilj.

Kaze meni jedna zena "za mene varanje nije neki ogroman prestup, mnogo mi je gore da me muskarac izneveri na neki drugi nacin nego što je jebbanje druge zene. Tako i ja ne vidim kao problem kad prevarim muskarca, dokle god ga volim, ja cu hteti da budem sa njim. Jedini razlog zasto sam odbijala da budem s drugim koji mi se svidja jeste upravo zbog tih muskaraca s kojima sam bila kojima je to ogroman prestup, pa postujem to misljenje, posto sam ih volela"

Jel se vi slazete sa ovim? Meni je skroz interesantno razmisljanje, s tim sto ja ne mogu da ga prihvatim posto i dalje ne bih hteo da budem sa zenom koja me prevari, ali kad se pogleda na neki nacin, posteno razmislja, nema licemerstva

po meni kod varanja nije problem to sto je lik spava sa ribom,jer realno svi mozemo da kazemo da ima i sexa bez ljubavi,cisto uzivanje,vec cinjenica da ja nikada ne mogu i necu znati dal tu ima neceg vise tj
1.da li se upusta emotivno
2.a i sam seks moze i da bude uvod u emotivnu vezu,iako je niko nije zeleo u pocetku...
jednostavno ne mozemo da znamo sta dr oseca i planira...dalje:
1.ulaskom u vezu ovbavezao/la si se na vernost,koja ako se jednom gubi gubi se zauvek,i koja je temelj svakog odnosa..
2.ako ti je do seksa a prolazis kros losu fazu,tipa veza je u minusu treba da se prvo radi na popravljanju,a ako je seks monoton promeni se nesto..u svakom slucaj ako udjes u jedinicu zvanu veza,treba da se trudis da je odrzis dokle god to zdrav razum nalaze...
3.veza ozbiljna veza treba da bude ona koja nam pruza uglavnom sve sto nam je potrebno,,ali to ne znaci da ce sve uvek biti bajno/sjajo al na tome se radi;
ako nesto stvarno fali onda ni veza nije to sto treba da bude,i rakid je normalna solucija a ne ostajanje jer smo se navikli itd......

Back