gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav crni seks
svi pijani ..ova moja ne moze ni na noge da stoji kolko pijana
- - - - - - - - - -
ove guzonje sam jedva istero na vrata
- - - - - - - - - -
jos ce da spavaju kod mene ..
Eeeee.....Kaze meni jedna zena "za mene varanje nije neki ogroman prestup, mnogo mi je gore da me muskarac izneveri na neki drugi nacin nego što je jebbanje druge zene. Tako i ja ne vidim kao problem kad prevarim muskarca, dokle god ga volim, ja cu hteti da budem sa njim. Jedini razlog zasto sam odbijala da budem s drugim koji mi se svidja jeste upravo zbog tih muskaraca s kojima sam bila kojima je to ogroman prestup, pa postujem to misljenje, posto sam ih volela"
Jel se vi slazete sa ovim? Meni je skroz interesantno razmisljanje, s tim sto ja ne mogu da ga prihvatim posto i dalje ne bih hteo da budem sa zenom koja me prevari, ali kad se pogleda na neki nacin, posteno razmislja, nema licemerstva
Smatram da skoro svaka zena zna kada je muz prevari. Vecina ovih koje znamzbog toga ali se prave kao da nista ne znaju, dok jednom ne puknu.
E sad, problem je i kad puknu..
Naravno histerisu sa onim, ja tebe volim, ne mogu bez tebe, kako mozes to da mi radis, pa mi imamo decu.. hoce da mu nabije krivicu. U vecini slucajeva oni je nemaju ali je odglume sa onim duso, ljubavi, volim te, ti si naj naj naj...... i tako ona njemu oprosti, zive srecno i skladno, on do sledeceg njenog napada, a ona vec treci dan nastavlja da
...i tako u krug![]()
Ja to ne razumem, volis nekog a sexas se sa drugim
Moguce da sam po tom pitanju staromodna, ali ne bih mogla to.
Kaze meni jedna zena "za mene varanje nije neki ogroman prestup, mnogo mi je gore da me muskarac izneveri na neki drugi nacin nego što je jebbanje druge zene. Tako i ja ne vidim kao problem kad prevarim muskarca, dokle god ga volim, ja cu hteti da budem sa njim. Jedini razlog zasto sam odbijala da budem s drugim koji mi se svidja jeste upravo zbog tih muskaraca s kojima sam bila kojima je to ogroman prestup, pa postujem to misljenje, posto sam ih volela"
Jel se vi slazete sa ovim? Meni je skroz interesantno razmisljanje, s tim sto ja ne mogu da ga prihvatim posto i dalje ne bih hteo da budem sa zenom koja me prevari, ali kad se pogleda na neki nacin, posteno razmislja, nema licemerstva