prevara...?!

jel ste prevarili nekad svog dechka,devojku,i zashto?shodno tome mislite li da treba prevaru oprostiti ili ne,i jel mislite da moze da se dobrim vrati...?

:):idea:

Mislim imao sam dosta veza,onako prolaznih :D I uvijek se nadje mjesta za prevaru,onako eto varalo mi se,svidi mi se djevojka i sto bi se suzdrzavao kada mi nije stalo! A ne treba oprostiti prevaru,iz ovoga sto sam napisao to je povreda i osobi koja prevari uopce nije stalo do tebe! I ne ne moze se vratiti dobrim niti odnosi vise mogu biti kao sto su bili...Provjereno vise puta!

i varala i varali me
mada sam opaki protivnik
ali sam to uradila
to je takav mess brate
ali valjda je i to jedan od nacina da ispitas sebe i svet, da se smestis, da znas sta sve mozes ili ne
ne znam ***** ga
ljudi samo prave sranja
sta jos mogu da kazem posle ovoga? ne znam da li sam bila varana, ali sve ostalo ovde receno potpisujem i pecatiram
Mogu samo da zamislim šta bi radile da imate neutralan stav prema prevari, pre nego što ste opaki protivnici...

ne razumes ti to decko, zenski mozak je djavolovo igraliste ;)

a015.gif
da znaš...

Nije neuobicajeno pitanje i nije redak slucaj, ali o tome samo sa vrlo bliskim osobama i nikako javno na forumu ;).

A zbog cega ne javno i ne na forumu? Ako se nekom ne svidja pitanje zasto uopste i cita, i jos gore komentarise? Neki ljudi se prave mnogo "fini" na forumu, pa valjda forum i postoji da bi se diskutovalo o svemu.
Inace da li oprostiti prevaru ili ne zavisi od same osobe, ako si sposobna da oprostis, onda je ok

nisam i ne bih, ne osecam potrebu za tim kada sam sa jednom osobom, prosto se iskljucim, a znam da ni namerno ne bih to uradio
oprostio jednom i nije se dobrim vratilo, nemam savet, ko zeli oprastati moze
ja vise ne, ne verujem u oprost te vrste, prevara je druga izdaja

Ajoj teme.. hm:)

Pa ovako, ne bih nikada oprostila prevaru, prvenstveno jer ono sto je moje, to je moje. ne delim momke. ako moj decko pozeli drugu devojku pored mene, hm.. znaci da to vise nije to. i kraj. a i nije jedini.. z;)

Kako cu bez tebe sutra
kad mi lose krene
kako da drustvu kazem
odlazis od mene
kad znam da sam pogrijesila
i srusila sve do pepela

Prevari me, samo me ne ostavljaj
prevari me, samo ne reci da je kraj
prevari me, samo da bude kao prije
ne daj da bez tebe sama ostanem

jel ste prevarili nekad svog dechka,devojku,i zashto?shodno tome mislite li da treba prevaru oprostiti ili ne,i jel mislite da moze da se dobrim vrati...?

:):idea:

meni je od prevare gora nelojalnost i izdaja na nekom ljudskom planu, mnogo visem od musko-zenskog.
ali ne znam da odgovorim da li bih oprostila, tj presla preko iste. ne znam.

Back