Prevara

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e ovako!!!

bas nesto kontam o ovoj tvojoj prici i nemam pojma sta je pametno reci kad se ovako nesto desi.
pa da otpocnem:
- sta je veza od 4 godine naspram cijelog zivota?
- ako te je prevario jednom, veca je vjerovatnoca da ce te prevariti opet ALI ne mora da znaci.
- to sto ti je priznao, ne ide mu u prilog. tipovi i dalje misle da mi zene treba da padamo na istinu jer nam je recena a ne na istinu koja nam je recena.
- da je cutao mozda bi tebi bilo lakse jer ne bi bilo ove teme sada ali njemu savjest ne bi bila mirna. e to je vec njegov problem!!! gdje mu je ta savjest bila kad je begenis'o to drugu ribu?!
- zapitaj se kako bi on reagovao da ti njemu priznas sex s nekim drugim koji ti "ama bas nista nije znacio". vidjeces po njemu da mu ne bi bilo svejedno a ako mu je svejedno onda ti on ni ne treba.
- da li bi on tebi oprostio prevaru?
- jedna gospodja je za prevaru rekla da je sitnica!!!
sta je onda krupna stvar???
- " prevara je stvar odluke a ne ljubavi" kaze psiholog prof dr. milivojevic. razmisli malo o tome.
- duga veza/brak mogu da budu u krizi ali prevara svakako nije rjesenje za to.

ma svasta bih jos rekla ali i ovo je mozda dovoljno.
razmisli...dvaput!!!
ljubac ti saljem

Ma zajebi te price, oprosti mu samo ako si sigurna da ces ti to moci da svaris (NE DA ZABORAVIS) ali da ne pominjes pri svakoj sledecoj svadji.
Desila mi se slicna prica (5 god. smo u vezi), ali veruj mi da ce ti trebati puno vremena i nerava dok se poverenje vrati.
Nije ti lako, ali ako ga volis STISNI ZUBE I OPROSTI MU !!!!

coMili:
nemoj mnogo da se uzbudjujes oko toga.
to su nebitne stvari.
imam i ja decka sa kojim sam dugo, volim ga ali i VARAM!
ranije sam bila verna i patila ali sam shvatila da je zivot samo jedan i da to vreme koje sam izgubila u sobi razmisljajuci, a sta da radim.... a da li on mene voli..... koliko mu znacim....... sta on misli....... NIKO MI NECE NADOKNADITI

STOGA DEVOJKO GLAVU GORE, AKO GA ZAISTA VOLIS OSTANI JOS MALO SA NJIM, ALI I BACI OKO MALO NA STRANU...
SIGURNO POSTOJI BAR DESET MLADICA KOJI BI SVE DALI DA TE JEDNOM POLJUBE I VIDE TESRECNU.

NARAVNO MU PRIZNAJ PREVARU PA AKO BAJA MOZE DA PREDJE OSTANITE U SLOBODNOJ VEZI, A AKO NE DEFINITIVNO NIJE ZA TEBE

i obavezno mu reci: ali duso uopste mi nista on, taj sex NE ZNACI :evil:

Back