andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.279
neeA da li smatrate prevarom situaciju kada muškarac nađe kurvu kojoj plaća pružene sex.usluge, pored žive žene i uobičajenih sex.odnosa u braku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neeA da li smatrate prevarom situaciju kada muškarac nađe kurvu kojoj plaća pružene sex.usluge, pored žive žene i uobičajenih sex.odnosa u braku?
A šta je to onda?
relax.A šta je to onda?
Ne znamposle koliko vremena i na koji nacin ste saznale za partnerovu prevaru?
![]()
Skup relax...ovamo nema za osnovne sitnice u kuci, a ovamo se "relaksira"...relax.
pa skupo je onom ko nema paraSkup relax...ovamo nema za osnovne sitnice u kuci, a ovamo se "relaksira"...![]()
ovo je retoričko pitanje jel da?Opet ja sa istim problemom. Da il je normalno da muškarac, tj.moj suprug juri prostitutke kao lud?
Ja kada čekam ženu uvek joj se požalim da me za to vreme 5 mladih devojaka pitalo koliko je sati iako na ruci imaju sat i mobilni u ruciOpet ja sa istim problemom. Da il je normalno da muškarac, tj.moj suprug juri prostitutke kao lud? Razumem da ga kriza srednjih godina drma žestoko, ali primera radi: sinoć imali sex i posle 1h on je već zvao žensku iz oglasa i za danas ugovorio "susret". Napominjem da i dalje pije sredstva za potenciju, ima 53 god.
Ne zelim da ga ubijem, jer zbog zdravstvenih problema je na terapiji koja ubija potenciju, te uvek mora da popije tabletu. Bojim se, ukoliko pojacam, da ce biti gotov.A jesi pokusala da "pojačaš"... da vidiš šta bi se onda desilo...
Nije da znam,...verovatno jeste, samo što nisam saznala.posle koliko vremena i na koji nacin ste saznale za partnerovu prevaru?
![]()
posle šest meseci.posle koliko vremena i na koji nacin ste saznale za partnerovu prevaru?
![]()
Da meni je rekla otkinucu ti ga na spavanju ako me prevaris, znam da nece ali ne znam sigurnoMa joook, samo mu predočiš šta bi se desilo u tom slučaju. Posebno kada bi čula od drugog, a ne on da ti prizna.
Ne bi proveravao njenu tvrdnju? Veruj joj na reč, za svaki slučaj.Da meni je rekla otkinucu ti ga na spavanju ako me prevaris, znam da nece ali ne znam sigurno
Bas me ohrabri ,hvala tiNe bi proveravao njenu tvrdnju? Veruj joj na reč, za svaki slučaj.
Pa ne bih da te lažem, tupkam te po ramenima i tešim.Bas me ohrabri ,hvala ti![]()