Prevara sa zenom

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Inspirisan Redzininom temom poce mi se ovo pitanje vrzmati po glavi . Draga vam je imala sex sa zenom! Kako se postaviti u datoj situaciji, jer kako god da je prevara u pitanju cini mi se opet da tu stvari nisu bas jasne.

Koja prevara bi vam teze pala, sa zenom ili muskarcem?

Pitanje je uvek zasto je prevarila, radosznalost, desilo se ili trza bas na zene i specijalno na nju
ako je ovo zadnje mukarac uvek gubi bitku.

nisam bio nikad u situaciji da me neka prevari, sad ako bi sa zenom, mozda bi mi lakse bilo al moja prljava masta bi tu bio probelem cini mi se jer bi morala trojku non stop da ugovara :)

I meni se cini da to opravdanje u vidu radoznalosti koja se vuce iz tamo nekih dana moze drzati vodu ... ali ako je nesto sto ima tendenciju da ide na duze staze .. tu bi nasa prica imala kraj

Inspirisan Redzininom temom poce mi se ovo pitanje vrzmati po glavi . Draga vam je imala sex sa zenom! Kako se postaviti u datoj situaciji, jer kako god da je prevara u pitanju cini mi se opet da tu stvari nisu bas jasne.

Koja prevara bi vam teze pala, sa zenom ili muskarcem?
sa zenom moze i tante za tante moro bi je i ja kresnem i idemo dalje

I meni se cini da to opravdanje u vidu radoznalosti koja se vuce iz tamo nekih dana moze drzati vodu ... ali ako je nesto sto ima tendenciju da ide na duze staze .. tu bi nasa prica imala kraj

:pop2:
Ja vas muskarce uopste ne razumem. Pa kako moze biti prevara ako je sa muskarcem a nije prevara ako je sa zenom?U cemu je razlika ?

opet kazem, meni bi to bilo nesto sto bi mogao da prevazidjem :D

Mislim da ni jednom ne bi bilo svejedno posebno kao udarac na sujetu,prevarila ga sa zenom.Pa kakav si ti to ljubavnik onda?
e bre to je bas ograniceno razmisljanje i ono tipa, ma nije ona lez kad bi je ja dovatio odma bi progledala,a ne kapiras da se ona u bilo sta upustila ne znajuci dal je to bolje od muskarca s kim je,nije ona trazila bolji kres nego drugaciji tretman i nesto novo

Back