PREVARA RADIJA STIL (BIVŠI RADIO CENTAR FM) !!!

Kad bi samo znali koliko su oni daleko otisli i na sta su sve spremni, to jest uvek korak ispred kontrole i ostalih gluposti. Nista im se ne moze... To je neko mnogoooo jak, kakav bre Dobrivoje Milodanovic ili kako se vec zove. Ko moze da vuce konce, da postavi toliko predajnika po Srbiji i da bez problema emituje signal. Vozim se ja tako autoputem, trazim radio stanice i upecem negde 94.8 i 95.3 neznam tacno, na jednoj frekvenciji jos uvek RDS ispisuje CENTAR, hahahaha.... Znaci da ne prezaju od nicega... Dzaba ih mi ovde opankavamo i kukamo...Mi mozemo samo da sanjamo ko je glavna faca iza ove nazovi fantomske radio stanice... To je bre neko iz politickog vrha koji samo kaze ovima iz RATELA da ne skacu previse ispred rude i da budu dobri i udari ih po usima i tako u krug... Dugo nisu promenili naziv.. Sad su fini lopovi. E da pre neki dan je bilo nagradno pitanje PENDZER, hahah... O Boze slatki, kakve debile oni prave od sebe, ne od nas.... Jel tako cika Dobrivoje, Sandra i cenjena ekipo.. Vi ispadate majmuni i ZOO vrta, sami sebe majmunisete. Hahaha, jadno jednostavno jadnoo.... Znam ja da vi ovo svuda pratite i citate, a za IP adresu mi pljunite pod prozorom. :rtfm::hahaha::zper::D:klap:

Back