Preuzimanje zasluga

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moja kuca, moje imanje, moja firma, moja deca (kad prave njesra), ja ga pusim ako krene po zlu, ooo daaa, a sve ostalo je zajednicko, pa malo morgen! Treba da se zna sta je cije, bez uvrede, kao i sta je cija odgovornost. Cist racun duga ljubav cak i u (m)bracnoj zajednici.

Zaraditi velike pare je pitanje sposobnosti, inteligencije, pameti, sreće ima naravno... Samo ne vidim zašto bi se neko kuražio tuđom lovom i uspehom, to je kao da se ja hvalim kako ja gradim nešto a veze sa tim nemam, ti finansiraš sve... No, nećemo sad o tome, preći će tema o sponzorušama, što i nije teško da se zaključi ali bih ipak o tuđim zaslugama.

moze im se shvati
:lol:

Znam ja da je brak "mi, naše, mi smo", itd, itd, sve je to meni jasno, ali, ono što mi smeta je to neko preuzimanje zasluga.

Slušam juče na nekom kanalu, priča Branka Nevestić, koja se, gle čuda, udala za milionera :lol: (ne bih voleo da ova tema postane poligon mentolima koji pričaju da sve jure pare), koja je na nekom event-u pričala kako su oni došli da doniraju ne znam ni ja koliko, i kao "nije to jedino, gradimo još 10 kuća za ljude", sad, znam ja da će sad svi reći "pa, to su sada njihove pare", ali meni je smešno to "gradimo" kada je ona u te kuće uložila otprilike koliko i ja.

Da ne bude da mi smeta samo ta ženska priča, smara me i ono kada odeš na slave, žena jadna izginula da napravi sve to, a onda dođe taj veliki domaćin, uglavnom pijan, kada je samo pripit to je sreća živa, priča kako je on to spremio, preuzima zasluge, eventualno se kaže "nema šta, spremila je ovu pitu/kolače odlično"...

Mene zanima kakve su to pm i šta je u mozgovima ljudi kada to rade? Da li se i vi bavite time? Da li volite da se kitite tuđim perjem?

Da li je ok smatrati te ljude bitangama?

U dobru i zlu ... sta tu ima nejasno ? :D

Znam ja da je brak "mi, naše, mi smo", itd, itd, sve je to meni jasno, ali, ono što mi smeta je to neko preuzimanje zasluga.

Slušam juče na nekom kanalu, priča Branka Nevestić, koja se, gle čuda, udala za milionera :lol: (ne bih voleo da ova tema postane poligon mentolima koji pričaju da sve jure pare), koja je na nekom event-u pričala kako su oni došli da doniraju ne znam ni ja koliko, i kao "nije to jedino, gradimo još 10 kuća za ljude", sad, znam ja da će sad svi reći "pa, to su sada njihove pare", ali meni je smešno to "gradimo" kada je ona u te kuće uložila otprilike koliko i ja.

Da ne bude da mi smeta samo ta ženska priča, smara me i ono kada odeš na slave, žena jadna izginula da napravi sve to, a onda dođe taj veliki domaćin, uglavnom pijan, kada je samo pripit to je sreća živa, priča kako je on to spremio, preuzima zasluge, eventualno se kaže "nema šta, spremila je ovu pitu/kolače odlično"...

Mene zanima kakve su to pm i šta je u mozgovima ljudi kada to rade? Da li se i vi bavite time? Da li volite da se kitite tuđim perjem?

a mozda samo hoce da nerviraju jedno drugo :ceka:

Bato, trošiš misli na nebitne magarce. Ko njih uopšte smatra za ljude?

a sta koju pm ima se menja ako je deda slavio slavu nema tu zeni zasluga njeno mesto je pored sporeta,zna se ko nasledjuje imanje i slavu,sta sad kao zenama raste kita a pos se zale da su muski seka perse,nema jednakosti,mrs u kujnu:sakao100:

Tvrdim da ni sam ne znaš šta si ovde rekao.. Šta je poenta ovog posta...

Ti si ovo povezao sa tim gde je ženi mesto, ko preuzima slavu i jednakost... Ja nisam rekao da on treba da napravi pitu, ali onda reci "to je moja žena napravila, svaka joj čast, sve to danas može da se kupi, ali ovako da se napravi, to retko ko može", ti ispadneš džentlmen i gospodin, ona se oseća lepo, svima lepo... A to nije ni lažna idila, jednostavno budi čovek, daj joj poštovanje za to i na neki način nagradi taj trud, odaj joj priznanje, eto.

Kao i ovo, oni grade kuće, ma, gradiš ti moj...

U dobru i zlu ... sta tu ima nejasno ? :D

hahaha dobar si :D

Bato, trošiš misli na nebitne magarce. Ko njih uopšte smatra za ljude?

Nije da nisi u pravu, ali hajde, neka budu ljudi, nećemo biti isključivi.

Ti si ovo povezao sa tim gde je ženi mesto, ko preuzima slavu i jednakost... Ja nisam rekao da on treba da napravi pitu, ali onda reci "to je moja žena napravila, svaka joj čast, sve to danas može da se kupi, ali ovako da se napravi, to retko ko može", ti ispadneš džentlmen i gospodin, ona se oseća lepo, svima lepo... A to nije ni lažna idila, jednostavno budi čovek, daj joj poštovanje za to i na neki način nagradi taj trud, odaj joj priznanje, eto.

bravo da se kupi,za slavu da se kupi?da mi dete hrani parizerom jer je mrzi i ne ume da kuva?pfff zbog te kupovine je sve otislo u 3 lepe,nijedna ne zna dupe dobrise,i s takvom covek da zivi i pravi decu debile,da ne zna zavije sarmu,pff,jel odaju one njima priznanja sto sagradise kuce,sto rade na njivi i pride 3 smene u kolubari da donesu pare i ne ostanu bez penzije.sagrade i svakom detetu po kucu u dvoristu,eee de vi zivite,pa sad kad nece ni da kuvaju nego kafenisu po ceo dan i duvane uz trac partiju aj da bar imaju diplomu kao bekap.pff

bravo da se kupi,za slavu da se kupi?da mi dete hrani parizerom jer je mrzi i ne ume da kuva?pfff zbog te kupovine je sve otislo u 3 lepe,nijedna ne zna dupe dobrise,i s takvom covek da zivi i pravi decu debile,da ne zna zavije sarmu,pff,jel odaju one njima priznanja sto sagradise kuce,sto rade na njivi i pride 3 smene u kolubari da donesu pare i ne ostanu bez penzije.sagrade i svakom detetu po kucu u dvoristu,eee de vi zivite,pa sad kad nece ni da kuvaju nego kafenisu po ceo dan i duvane uz trac partiju aj da bar imaju diplomu kao bekap.pff

Nije baš ni da danas muškarci zidaju kuće, nemaju je ni sebi a ne deci, dobar deo njih... I ti sad pričaš kao da su muškarci ono što su bili a žene se samo promenile, sve se promenilo...

Ok, retko koja zna da zavije sarmu, ali šta ti znaš da uradiš? Koliko si ti kuća sagradio tih, koliko imaš kuća deci u dvorištu?

Ne treba gledati sve samo sa jedne strane... Jesu mahom mrzovoljne, nadrkane mentolke koje ništa uživotu nit znaju nit žele, ambicija im je samo da se dobro udaju, tj. da upadnu u lovu, ali nisu se danas ni muškarci proslavili, iskreno. Pola njih nema muda za osnovne stvari, nisu lideri... Itd, itd.

ja sve radim pa nijedna ne moze da mi parira,sad im odjenom ne smeta kad nalete na mene sto sam dominantan,pa koji k se onda kurce o ravnopravnosti kad svakog nesposobnog odbijaju,i nisam sigurno napredovao toliko zbog njih da bi im ista materijalno pruzio,jedine duze veze su ostvarene sa devojkama koje nisu grebatorke i koje poturaju grbacu za mene isto koliko i ja za njih

kada ja kažem mi, obično dodam "tj. ona", a isto i ona doda "tj. on"

- - - - - - - - - -

javna reputacija za ovaj post, jer ne dozvoljavaju da ti udelim ovu redovnu.

opa, jedinica se vratila :per:

Moj decko je jednom prilikom pozvao svoje roditelje kod nas u kucu za odmor koju moji roditelji izdaju.
Bilo mi simpaticno, nasmejali se svi.
Isto tako, u prici je rekao da smo platili letovanje toliko i toliko, iako nisam ucestvovala u placanju.
Tako da... niti mi smeta, niti mu smeta.

Pa i jope koj moj će ti te nebitne magarčine.

Aj da reknem pa me posle odiebite: čoek, koji je slab, on se pravi da je igrač i mulja, petlja, uzima sebi tuđe zasluge. Tako ti danas svaki direktor u Srbiji direktoruje. Ali! Samo pravi igrači igraju sa otvorenim kartama i hvale tuđe zasluge i kvalitete, ali zato - vredno rade da oni sami imaju još više razloga da ih neko drugi pohvali ili naprosto - sav svoj rad i zasluge drže lepo dokumentovano - crno na belo. I ondak jepte se svi igrači marž upčku maternu!

Moj decko je jednom prilikom pozvao svoje roditelje kod nas u kucu za odmor koju moji roditelji izdaju.
Bilo mi simpaticno, nasmejali se svi.
Isto tako, u prici je rekao da smo platili letovanje toliko i toliko, iako nisam ucestvovala u placanju.
Tako da... niti mi smeta, niti mu smeta.

To sa plaćanjem letovanja i ok... To je već druga priča... Malo bi bilo glupo reći kao "JAAAA sam platio za nas dvoje", ali to sa kućom mi je već glupo... Ja bih uvek rekao "moja devojka/njeni imaju kuću na moru, svratite ako hoćete", uz to što bih se pre toga konsultovao da li je to ok naravno.

Verovatno nije uredu što se hvali tim stvarima. Mnogi pravi ljudi kad su humanitarne stvari u pitanju žele da ostanu anonimni, jer nežele da se reklamiraju na taj način.

Slažem se čini mi se sa tvojim mišljenjem oko njene udaje, ali ona je lepa žena i mogla je da čeka, da merka po cenu samoće dok nenadje ono što hoće :D

Verovatno je ona imala uticaja na svog muža kad su te humantirarne stvari u pitanju. Sad dal se on njoj udvarao preko toga, ili mu je ona jednostavno predložila i ubedjivala ga-to su njihove stvari

Back