Pretvaranje iz jedne valute u drugu

тамо негде 1993. кад је била велика криза, а цветао приватни бизнис, један цига из краја куповао оловке по цени од 15 динара, па их после продавао за 10 динара на улици.

И кад га питају..."чекај бреј, циго, што купујеш за по 15 динара а продајеш за 10? Која је теби ту зарада?"

А он одговори:"нема везе брате, важно је да се лова обрће"

U svakom zakonu postoji rupa... Mora biti
Ено га твој колега Мекфлај.

Решио пре пар сати, слично као и ти, на суседној теми, да постане милионер тако што ће да тргује транге-франге крипто валутама а ништа не зна о њима.

Мораш нешто да радиш и да знаш да би зарадио.

Једино можеш да будеш адвокат и да зарађујеш а да ништа не знаш да радиш. али за то ти треба прво 4 године правног факултета, па да стажираш две године, па да положиш правосудни, па тек онда да крене кеш.

Ено га твој колега Мекфлај.

Решио пре пар сати, слично као и ти, на суседној теми, да постане милионер тако што ће да тргује транге-франге крипто валутама а ништа не зна о њима.

Мораш нешто да радиш и да знаш да би зарадио.

Једино можеш да будеш адвокат и да зарађујеш а да ништа не знаш да радиш. али за то ти треба прво 4 године правног факултета, па да стажираш две године, па да положиш правосудни, па тек онда да крене кеш.
Разумем.
Не желим да зарађујем на туђој муци, ја сам равнодушан према парама, веруј ми, мени дал имам милион или два милиона еура исто би ми било, а верукем и вама. Јер то оно што нас тера ка парама је наш его, и пословица каже ако им се не можеш победити ти им се бар придружи.
Интересује ме претварањем валуте из валуте да не постанем богат на тај начин, већ супериорнији знањем у односу на друге, јер ви сте сада супериорнији од мене када сте ми навели како се то претвара валута из валуте, завршавањем факултета, зато ми ревите у приватној поруци како.
Ја ћу се трудити да свој его утолим, тако што ћу купити оно пто сам одувек хтео, мада ми ни то неће бити довољно колико једнс мирна колибица далеко од свега негде у швајцарским Алпама, да купим, зашто?
Због тогс што је мир и тишина у дубини душе и спокоја сваког од нсс што се у миру и тишини налази концентрација потребна за остваривање свих наших жеља, шта је моја жеља, ништа више него само свет да зна о мени, зашто?
Зато што ћу да напишем књигу у швајцарским алпима у колибици😅😅😅😅
Зашто се смејем, па боње да се смејем него да будем позитиван на ковид 🙂

Back