Pretvaranje AVI formata u DVD

• Začetnik teme Začetnik teme loti
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

loti

Početnik
Poruka
1
Zna li ko dobar program za pretvarane avi formata u dvd.Dvd uredaj nece da mi ocita kad ja pretvorim avi u dvd na kompljuteru, pomocu programa koje skinem sa neta.Mozda nisam naleteo na dobar program, ako ko jeste i u to se uverio, moze li mi pomoc.Pozdrav :)

loti:
Zna li ko dobar program za pretvarane avi formata u dvd.Dvd uredaj nece da mi ocita kad ja pretvorim avi u dvd na kompljuteru, pomocu programa koje skinem sa neta.Mozda nisam naleteo na dobar program, ako ko jeste i u to se uverio, moze li mi pomoc.Pozdrav :)

Evo sada mi comp pretvara roki balbou iz Avi-ja u MPEG 2 vith dvd ekstenzijom sa BlazeMediaConvert ali ide prilicno sporo, brze mi je radio X VideoConverter!

Program je jednostavan za koriscenje ali vam treba full verzija : ) ) ),imam licencu jer sam je kupio.Mogu dati ali samo dvoje troje mogu da se jave.

Jednostavno idete na AddTask komandu,U gornji prozor postavite file koji zelite da konvertujete a onda izaberete i krajnji tip fajla .Nije koplikovano,a ako ti treba program GZ nije problem i ovaj put sam stvarno kupio ovaj program.Nije crack vec moja licenca videces po korisnickom imenu.

Pozzz.

Back