- Poruka
- 28.675
delim tvoje misljenjeI na kraju je ipak ono sto sam ja pricao da najvecim delom ljudi preturaju po kontejnerima zbog bede a ne zbog skupljanja sekundarnih sirovina ili neke bolesti u glavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
delim tvoje misljenjeI na kraju je ipak ono sto sam ja pricao da najvecim delom ljudi preturaju po kontejnerima zbog bede a ne zbog skupljanja sekundarnih sirovina ili neke bolesti u glavi
Naprotiv, upravo je sakupljanje sekundarnih sirovina prvi uzrok, mentalna oboljenja drugi, a siromastvo tek treći razlog, jerbo se kako rekoh za 30 dinara može kupiti kilogram krompira umesto oglodanih kostiju i trulog voća iz kontejnera .
ko o cemu-ti opet o krompirimaNaprotiv, upravo je sakupljanje sekundarnih sirovina prvi uzrok, mentalna oboljenja drugi, a siromastvo tek treći razlog, jerbo se kako rekoh za 30 dinara može kupiti kilogram krompira umesto oglodanih kostiju i trulog voća iz kontejnera .
ko o cemu-ti opet o krompirima![]()
ko o cemu-ti opet o krompirima![]()
Moronima ne vredi pojasnjavati, al tebi razumnoj ženi hoću da pojasnim.
Glad može da bude razlog u situaciji gde hrane nema ili je ona nedostupna zbog cene.
Sad kad ti ja navedem da jednom siromasnom čoveku sto dinara krompira resava nedelju dana, kao najbanalniji primer kog sam mogao da se setim, ti izvrćes ruglu takvu činjenicu i opravdavas tezu da je trula jabuka u koska iz kontejnera bolja alternativa.
E, pa ne biva sestro .
pa sto se onda u Srbiji penzioneri najkvise vesaju u svetu?
Sto radnici SEKU SEBI PRSTE OD MUKE?
STO NIKO NIJE ZADOVOLJAN???
Sto, sto, sto....???????
Ne lupetaj vise ko Boga te molim.
U Srbiji se penzioneri ne vesaju ni vise ni manje nego u Danskoj.
Radnik nikad sebi neće odseći prste jer zna da mu trebaju.
Prste sebi seku mentalno obolele osobe.
Niko nije zadovoljan jerbo se jos uvek otplaćuju vase crvene bahanalije i peMzije, a ko zna do kad će.
Kad bude izvrsena restitucija, Nacionalizovana imovina komunističkih funkcionera i njihovih potomaka, uveden pravi kapitalizam umesto komunotajkunskog, onda će svi da budu zadovoljni ko u Danskoj
Zasto je u Srbiji danas najveci uspeh mladih DA POBEGNU IZ NJE?
Zasto, zasto, zasto....?????
Zato sto u Srbiji jos uvek vlada komunistička nomenklatura.
Zato sto je Srbija jedina zemlja u kojoj nije izvrsena restitucija i lustracija.
Zato sto se ne vidi ni naznake da je tako nesto u dogledno vreme moguće.
Zato.
Pa DOKLE ce komunisti da vladaju?
Dokle, dokle, dokle...????
Do 3000-te godine???
Jeste li vi KADRI da se sa njima izborite za vlast?
ILI NISTE ZA NISTA, VECITI LUZERI???
Ili treba da vam Rusi pomognu????![]()
ocemo da prebiramo kod tebe ili kod meneGrebo, spremaj dzak pa da idemo da prebiramo po kontejneru...
Ja sam i to u zivotu iskusio, samo da znas....![]()
ocemo da prebiramo kod tebe ili kod mene![]()