Pretukao maloletnu devojku, vezao za automobil i vukao je po putu

Pa sta ja znam evo sada je priznala koliko sam razumeo. Mada moze biti da je ovaj sin negog budzovana pa mu je kukao i ovaj dao nekoliko K roditeljima da cute....

On je manijak, uvek je tukao svoje devojke
Baluban, međutim, nikada nije čak ni prekršajno odgovarao. Zakon - Za brutalne batine i iživljavanje nad maloletnom J. K. nasilnik iz Beočina mogao bi da bude osuđen i na 15 godina zatvora

Oteo devojku i tukao je satima zbog bolesne ljubomore .... Pavle Baluban bio je u bekstvu tri dana

Pavle Baluban (28) iz Beočina, koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno pretukao 17-godišnju J. K., a potom je vezao za kola i vukao po putu na Fruškoj gori, odavno je, prema saznanjima Pressa, poznat po nasilničkom ponašanju.
Balubana u Beočinu svi znaju kao muškarca koji se surovo ponaša prema devojkama, koje je često tukao i maltretirao. Međutim, bez obzira na brojna svedočenja građana koji potvrđuju da je u prošlosti nekoliko puta bio nasilan prema devojkama, uglavnom zbog ljubomore, protiv njega do sada nije vođen čak ni prekršajni postupak!
Komšije u strahu

Jedna od komšinica porodice Baluban, koja nije želela da otkriva identitet, kaže za Press da se nije iznenadila kada je u našim novinama pročitala šta je Baluban uradio devojci J. K.
- Živimo u blizini, znam ga odmalena. Iako će većina komšija reći da je on dobar momak i slično, to rade jer se plaše. Istina je da je on manijak, koji je uvek bio zao prema svojim devojkama. Slične stvari radio je i ranije, ali nikada ga niko zbog toga nije kaznio, i zato se ljudi plaše - kaže komšinica Pavla Balubana.
Ona pamti kada je on maltretirao i svoju bivšu devojku.
- Došao je kod nje na posao i naočigled svih zgrabio je za kosu i tako izvukao iz kancelarije da bi je potom išamarao. Međutim, ništa mu se nije dogodilo zbog toga, niti ga je ko prijavljivao. Takođe, nedavno je na autobuskoj stanici kod nas u centru grada, pred mnogo ljudi, išamarao jednu devojku, ne znam da li je to bila J. K., i drao se na nju, ali niko nije imao hrabrosti da reaguje - kaže naša sagovornica.

Pa sacekaj sta su onda bili dzelati u srednjem veku, isto pshiopate ili im je to bio posao :)? Ovo moze da bude isto tako posao, to sto je takva osoba poseduje veoma visok stepen necega, mada mzoe se reci psihopata. Uostalom pshiopatu je najbolje prepustiti drugoj psihopati....

U srednjem vijeku si imao posao psihopate, samo što su ga očigledno zvali dželat.
Kako drugačije nazvati zanimanje u kojem dolaziš na posao da bi mučio ljude?

U srednjem vijeku si imao posao psihopate, samo što su ga očigledno zvali dželat.
Kako drugačije nazvati zanimanje u kojem dolaziš na posao da bi mučio ljude?

Dzelat je bio veoma dobro placen posao i nije mogao svako da ga sprovodi. U cemu se razlikuje izvrsenje smrtne kazne secenjem glave, doduse ponekad se desi da dzelat promasi pa mora vise puta da zamahne, od przenja na el. stolici po par min? Mislim da je prva varijanta bezbolnija....

Back