- Poruka
- 60.291
Pa sta ja znam evo sada je priznala koliko sam razumeo. Mada moze biti da je ovaj sin negog budzovana pa mu je kukao i ovaj dao nekoliko K roditeljima da cute....
On je manijak, uvek je tukao svoje devojke
Baluban, međutim, nikada nije čak ni prekršajno odgovarao. Zakon - Za brutalne batine i iživljavanje nad maloletnom J. K. nasilnik iz Beočina mogao bi da bude osuđen i na 15 godina zatvora
Oteo devojku i tukao je satima zbog bolesne ljubomore .... Pavle Baluban bio je u bekstvu tri dana
Pavle Baluban (28) iz Beočina, koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno pretukao 17-godišnju J. K., a potom je vezao za kola i vukao po putu na Fruškoj gori, odavno je, prema saznanjima Pressa, poznat po nasilničkom ponašanju.
Balubana u Beočinu svi znaju kao muškarca koji se surovo ponaša prema devojkama, koje je često tukao i maltretirao. Međutim, bez obzira na brojna svedočenja građana koji potvrđuju da je u prošlosti nekoliko puta bio nasilan prema devojkama, uglavnom zbog ljubomore, protiv njega do sada nije vođen čak ni prekršajni postupak!
Komšije u strahu
Jedna od komšinica porodice Baluban, koja nije želela da otkriva identitet, kaže za Press da se nije iznenadila kada je u našim novinama pročitala šta je Baluban uradio devojci J. K.
- Živimo u blizini, znam ga odmalena. Iako će većina komšija reći da je on dobar momak i slično, to rade jer se plaše. Istina je da je on manijak, koji je uvek bio zao prema svojim devojkama. Slične stvari radio je i ranije, ali nikada ga niko zbog toga nije kaznio, i zato se ljudi plaše - kaže komšinica Pavla Balubana.
Ona pamti kada je on maltretirao i svoju bivšu devojku.
- Došao je kod nje na posao i naočigled svih zgrabio je za kosu i tako izvukao iz kancelarije da bi je potom išamarao. Međutim, ništa mu se nije dogodilo zbog toga, niti ga je ko prijavljivao. Takođe, nedavno je na autobuskoj stanici kod nas u centru grada, pred mnogo ljudi, išamarao jednu devojku, ne znam da li je to bila J. K., i drao se na nju, ali niko nije imao hrabrosti da reaguje - kaže naša sagovornica.