pretucene devojke

Par pitanja...
Tvoj sin je po tvojoj prici imao 17 godina dok ga je ona tukla, jel tako? To si napisao cini mi se...
Tokom razvoda on sigurno ne bi odabrao nju... Niti bi verovatno trebao da bira posto mu je maceha, a ne majka...
Zasto je ona njega uopste tukla? Imam neki utisak da je verovatno on nju isprovocirao podgovoren od strane tebe...:think:
Zasto ti je bilo potrebno da izvedes tu scenu? Sta ti je uopste bio plan? Da li si zadovoljio svoj ego i svoju sujetu time sto si dobio bitku?
Jesi li bio zadovoljan nakon toga, posto znam da covek poput tebe nikada ne moze biti srecan?

- - - - - - - - - -

Kakav ti je odnos sa sinom ako nije tajna? Dobar ili los? Iskreno?

hej, obbuzdaj se malo. koja si ti pokvarena licnost. imas li ti sina?

Muskarci ne smeju da prijave nasilnistvo, da ne bi bili izvrgnuti ruglu. Jbg, zacaran krug.

pa po ovome sto ste vas dvoje sabrali ispada da mi zapravo njegujemo kulturu nasilja
u kojoj zene prijavljuju uzalud posto niko ne reagira dok se ne desi neka tragedija
a muskarci ne prijavljuju kako ne bi bili izlozeni podsmijehu i osudi okoline sto, vjerojatno, nisu "dovoljno muskarci"
jer ne uzvracaju nasiljem na nasilje...dakle, kako god okrenes zakljucak je da zivimo u drustvu
koje prakticno osudjuje iskljucivo zrtve? sjajno.

Back