D difrent from others... Veoma poznat Banovan Poruka 12.955 11.05.2020. u 02:43 - ПРЕТУЧЕН НАЧЕЛНИК полиције у НС: После туче „један на један“ завршио у болници?! #26 Mstislav: Kod ove stare dobre milicije znalo se ko tuce, a ko vodu nosi. Kliknite za proširenje... kuro moj bi plakali ljudi za jugom da nije bilo ovih. ne bi to takva bajka bila
Mstislav: Kod ove stare dobre milicije znalo se ko tuce, a ko vodu nosi. Kliknite za proširenje... kuro moj bi plakali ljudi za jugom da nije bilo ovih. ne bi to takva bajka bila
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.522 11.05.2020. u 07:04 - ПРЕТУЧЕН НАЧЕЛНИК полиције у НС: После туче „један на један“ завршио у болници?! #27 E tako se to radi
Umri_muski Legenda Poruka 72.725 11.05.2020. u 13:19 - ПРЕТУЧЕН НАЧЕЛНИК полиције у НС: После туче „један на један“ завршио у болници?! #28 Najgore je sto sad niko ne ocekuje da budu kaznjeni ovi ostali policajci iz price, bas kao ni ovaj sto je prebiven ili prebijen...
Najgore je sto sad niko ne ocekuje da budu kaznjeni ovi ostali policajci iz price, bas kao ni ovaj sto je prebiven ili prebijen...
gost 41782 Elita Poruka 19.642 11.05.2020. u 17:05 - ПРЕТУЧЕН НАЧЕЛНИК полиције у НС: После туче „један на један“ завршио у болници?! #29 prica nema logike gde je sedeo zavezan? u restoranu? Kakav je to restoran kad neki gosti sede zavezani dok ih drugi tuku? Zasto su ga i kako zavezali? Zasto ga je odvezao ? Koja je logika nekog zavezati a posle on kaze e aj me odvezes? I ti ga odvezes i on te istuce? Nista se ne uklapa.
prica nema logike gde je sedeo zavezan? u restoranu? Kakav je to restoran kad neki gosti sede zavezani dok ih drugi tuku? Zasto su ga i kako zavezali? Zasto ga je odvezao ? Koja je logika nekog zavezati a posle on kaze e aj me odvezes? I ti ga odvezes i on te istuce? Nista se ne uklapa.
B Bobib Ističe se Poruka 2.833 12.05.2020. u 19:30 - ПРЕТУЧЕН НАЧЕЛНИК полиције у НС: После туче „један на један“ завршио у болници?! #30 proka: u titovoj jugoslaviji policajci nisu ni nosili pištolje ni pendreke a bio je mir, kako to? Kliknite za proširenje... To je zato sto se znalo sta te ceka u stanici kad te privedu.
proka: u titovoj jugoslaviji policajci nisu ni nosili pištolje ni pendreke a bio je mir, kako to? Kliknite za proširenje... To je zato sto se znalo sta te ceka u stanici kad te privedu.