Pretučen kontrolor Busplusa

па да онај што ради у епсу није крив што он има 100* иљада плату за то што ће теби да исече струју због 10к дуга јер ниси примио плату годину дана
Pa ne znam kako ne shvataš da u toj situaciji valjda treba prvo da biješ onoga ko ti nije dao platu godinu dana, a ne onoga koji radi svoj posao. Druga je priča zašto je neko dovoljno naivan da radi godinu dana bez plate, i što banditi od gazda po lopovskim firmama to zloupotrebljavaju.

Da li na sajtu direkcije moze da se proveri njihovo poslovanje, i prethodni zavrsni racuni?
Не знам, али то нема везе са темом.
И да је нај-лоповскија фирма - не треба тући обичне раднике, а волео бида ми неко од вас наведе само једну поштену фирму у Србији?..
Јел треба тући касирку која ради на каси у Макси-ју јер је то Мишковићева фирма?..
Него, само се траже глупа оправдања за шверцовање и избацивање личних фрустрација. Неко је рекао овде да ти исти који бију контролоре немају храбрости да протестују испред Ђиласове канцеларије. Управо је тако...Брука од народа...

Не знам, али то нема везе са темом.
И да је нај-лоповскија фирма - не треба тући обичне раднике, а волео бида ми неко од вас наведе само једну поштену фирму у Србији?..
Јел треба тући касирку која ради на каси у Макси-ју јер је то Мишковићева фирма?..
Него, само се траже глупа оправдања за шверцовање и избацивање личних фрустрација. Неко је рекао овде да ти исти који бију контролоре немају храбрости да протестују испред Ђиласове канцеларије. Управо је тако...Брука од народа...

Maxi ne drži Mišković

Pa ti si sam rekao da su oni javna sluzba. Ja te samo ispravljam da nisu. Da jesu, bili bi na strajku nekog, imali bi sindikat.
Контролори немају синдикат али имају возачи који су исто у систему БусПлус.
Огроман број контролора из ГСП (јавна служба) је сада у Апексу, добијају плату и од Апекса плус повишицу од Дирекције за јавни превоз.

Maxi ne drži Mišković
Добро, продао је то одскоро.
Није то битно већ ово: да ли неком смета касирка која наплаћује робу у неком трговинском ланцу чији је власник неки тајкун или "контровезни бизнисмен"?..
Само то ме интересује.:)

Ја сам купио бусплус карту тако да сам сада миран. Фора је само поништити је када видите контролора.
Наравно, мирна ти савест. Поштено са твоје стране, а не као ови искомплексирани који позивају на линч и насиље...

Kapiram da ovde postoji par problema sa kojima se prosečan Srbin suženih vidika suočava, između ostalog:

a) Ja, Srbin, često patim od teškog oblika amnezije, pa zaboravljam šta je bio GSP pre 20 godina kad su ljudi išli napakovani k'o sardine, u busevima koji su prolazili jednom u nikad, dok danas prolaze na dva minuta.:

Hoćeš li i za 100 godina svaki lopovluk da opravdavaš stanjem GSB-a iz devedesetih ?

b) Problem je i što neko drugi zarađuje pare na nečemu na čemu bih ja mogao, da 'oću, ali neću, jer me mrzi, a možda bi' i hteo, ali nemam veze u DS-u. Dakle, komšijina krava ne samo da nije crkla, već se dobro drži i veća je od moje. Bemtileba, to ne može tako!

Problem je što neko zarađuje pare na najobičnijem lopovluku ugrađujući se kao posrednik bez ikakvog tendera. Isto tako je problem ako je za zarađivanje para potrebno da imaš veze ili da si član neke partije (u ovom slučaju DS-a). Slaba je uteha ali ipak uteha da kada neka nova koalicja dođe na vlast onda će neki iz stare vlasti poput lopurde Đilasa i njegovih pomagača završiti u mardelju.

c) Moram baš svaki put da PLATIM kartu? :eek:

Kad pomislim kome odlaze pare zaista je problem.

Poslednja izmena:
Контролори немају синдикат али имају возачи који су исто у систему БусПлус.
Огроман број контролора из ГСП (јавна служба) је сада у Апексу, добијају плату и од Апекса плус повишицу од Дирекције за јавни превоз.

Javno je ono sto gradjani mogu da proveravaju. Samo to.

Nepoznati napadači pretukli su danas kontrolora u beogradskom javnom prevozu D.L. (19), saopštilo je preduzeće "Busplus". Kontrolor je zadobio povrede glave i vilice.
Po navodima "Busplusa", napad se dogodio jutros oko 10.30 na stanici kod Sava Centra.

Dva putnika, koja prilikom kontrole u vozilu na liniji 74 nisu imala kartu, po izlasku iz autobusa, nasrnula su na kontrolora, oborila ga na zemlju, zadavši mu više udaraca", navodi se u saopštenju i dodaje da su napadači zatim pobegli.

Kontrolor je prevezen na Vojno-medicinsku akademiju, gde mu je ukazana pomoć. Događaj je prijavljen policiji.

Iz Busplusa ukazuju da današnji napad ničim nije bio provociran i nije prvi put da oni koji svoj posao rade pošteno i savesno budu povređeni na svom radnom mestu.

http://www.novimagazin.rs/vesti/pretucen-kontrolor-busplusa#.UIf_xHVsw4g.facebook

počeo rat, pi...ti materina :lol:

gladan narod je krenuo na Djilasove batinase

Pa ne znam kako ne shvataš da u toj situaciji valjda treba prvo da biješ onoga ko ti nije dao platu godinu dana, a ne onoga koji radi svoj posao. Druga je priča zašto je neko dovoljno naivan da radi godinu dana bez plate, i što banditi od gazda po lopovskim firmama to zloupotrebljavaju.

то стоји сизифе али држава ће да заштити своју прћију епс и градски бус али је.бе им се потпуно за обичног човека што га јашу вона би приватници

"док угледни грађани секу кила гудре, радници у судници секу себи прсте"

па да онај што ради у епсу није крив што он има 100* иљада плату за то што ће теби да исече струју због 10к дуга јер ниси примио плату годину дана

ма шта није крив, само тамбурај лихваре и чиновнике им

Neće ti iseći struju onaj što ima 100000 dinara, već će poslati nekog mučenika koji ima 30000.

Hoćeš li i za 100 godina svaki lopovluk da opravdavaš stanjem GSB-a iz devedesetih ?
Problem je što neko zarađuje pare na najobičnijem lopovluku ugrađujući se kao posrednik bez ikakvog tendera. Isto tako je problem ako je za zarađivanje para potrebno da imaš veze ili da si član neke partije (u ovom slučaju DS-a). Slaba je uteha ali ipak uteha da kada neka nova koalicja dođe na vlast onda će neki iz stare vlasti poput lopurde Đilasa i njegovih pomagača završiti u mardelju.
Kad pomislim kome odlaze pare zaista je problem.
Sve ja tebe razumem i 90% se slažem, jedino što se ne slažemo je očigledno pitanje da li treba kupiti kartu ili ne. Nekako sam uvek mislio da treba... ako nam se ne dopada kako se troše pare iz budžeta i kako rade javna preduzeća - onda imamo izbore, i priliku da to ispravimo. Problem u Srbiji je taj što se svi oni koje mi smatramo protivnicima već dve decenije drže zajedno na "ja tebi ti meni", i ne vidim realan način kako to danas da promenimo.

Mlaćenje ljudi koji rade na najnižim lestvicama u tim držvanim preduzećima da prehrane svoje porodice zaista ne vidim kao permanentno rešenje nameštenih tendera.

Nepoznati napadači pretukli su danas kontrolora u beogradskom javnom prevozu D.L. (19), saopštilo je preduzeće "Busplus". Kontrolor je zadobio povrede glave i vilice.
Po navodima "Busplusa", napad se dogodio jutros oko 10.30 na stanici kod Sava Centra.

Dva putnika, koja prilikom kontrole u vozilu na liniji 74 nisu imala kartu, po izlasku iz autobusa, nasrnula su na kontrolora, oborila ga na zemlju, zadavši mu više udaraca", navodi se u saopštenju i dodaje da su napadači zatim pobegli.

Kontrolor je prevezen na Vojno-medicinsku akademiju, gde mu je ukazana pomoć. Događaj je prijavljen policiji.

Iz Busplusa ukazuju da današnji napad ničim nije bio provociran i nije prvi put da oni koji svoj posao rade pošteno i savesno budu povređeni na svom radnom mestu.

http://www.novimagazin.rs/vesti/pretucen-kontrolor-busplusa#.UIf_xHVsw4g.facebook

počeo rat, pi...ti materina :lol:

A kada putnici budu pretučeni, to je u redu?

Back