- Poruka
- 637
Је ли знате за неки претраживач који није толико популаран али је јако добар у раду? Досадио ми је хром, некако много једе рам. Који би други препоручили?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brave ,RedAppЈе ли знате за неки претраживач који није толико популаран али је јако добар у раду? Досадио ми је хром, некако много једе рам. Који би други препоручили?
Хвала лепо.Имао си тему одраније "Који претраживач користите" тј "Најбољи Интернет browser" али добро, тамо је много порука, коментара, тешко се снаћи.
Хром осим што заузима много РАМ меморије, мени је неподесан, идем на њега само када хоћу да куцам гласом,.
Мозила нешто запиње последњих година али једино она има прави мени и зато је најлакша за снаћи се.
Осим тога, једино код ње ради додатак који ти јави кад те неко откачи са Фб.
И не знам зашто нико не помиње руски Yandex чије су команде сличан Мозилиним, само што нема мени горе као она. Има свој диск као и Хром. своју верзију Youtube итд...
Мозилин мени:
Pogledajte prilog 1103824
Јандекс, прилагођен нађем поднебљу, показује температуру, има своју верзију Јутјуба, преводилац...
Можеш да имаш енглеску верзију,
Овoм опцијом нађеш порекло неке слике а Интернета, да не мораш ићи на imagе.google
Pogledajte prilog 1103831
Firefox u sustini ima puno opcijaredapp hmm? nikad čuo
Brave https://brave.com/download/Је ли знате за неки претраживач који није толико популаран али је јако добар у раду? Досадио ми је хром, некако много једе рам. Који би други препоручили?
waterfox je kupila CIA...waterfox
Sad je CIAfox.waterfox je kupila CIA...
LibreWolf ако не волиш телеметрију.Је ли знате за неки претраживач који није толико популаран али је јако добар у раду? Досадио ми је хром, некако много једе рам. Који би други препоручили?
Шта тачно тражиш?Је ли знате за неки претраживач који није толико популаран али је јако добар у раду? Досадио ми је хром, некако много једе рам. Који би други препоручили?