Претраживачи

Анонимни

Primećen član
Banovan
Poruka
637
Је ли знате за неки претраживач који није толико популаран али је јако добар у раду? Досадио ми је хром, некако много једе рам. Који би други препоручили?

Vivaldi...dok ti ne dosadi da se vozaš bajkom...
Whale dok ti ne dosadi krstarica...
Brave... kad ti sve dosadi... glavni pristup ima na note9

Firefox kad hoćeš nešto pametno da uradis...
Chrome kad bi da nadjes nešto ni sam šta...
Firefox focus za nono ili nono...

Pidgin kad te smore mobilni browseri.... a mrzi te ili nemaš komp na raspolaganju....

Imam ih još na telefonu.... Edge kad baš moraš, na kompu... Safari kad si lud ko Jabuka... Firefox kad otvaraš email, ili nešto što pališ(logovah se i na krstaricu sa njima, tu su mi i šifre neke preko web alata, to sigurno uopšte?) itd.... A da i chrome je tuj.... i još neki....

Ubuntu nikako da se popne na ovaj moj hibridni komp....Hteo drug ali ja nisam ni backup uradio, ni dozvolio format.........
Solus je prošle godine pola godine bio glavni, pa posle nisam mogao da povežem komp sa televizorom u kavezu, pardon karantinima....ali kabl je bio dostupan valjda...cek da se setim sta sam radio dok nisam bio ni blizu budan kao sada....a opet mrtav i ladan.....

Poslednja izmena:
Имао си тему одраније "Који претраживач користите" тј "Најбољи Интернет browser" али добро, тамо је много порука, коментара, тешко се снаћи.
Хром осим што заузима много РАМ меморије, мени је неподесан, идем на њега само када хоћу да куцам гласом,.
Мозила нешто запиње последњих година али једино она има прави мени и зато је најлакша за снаћи се.
Осим тога, једино код ње ради додатак који ти јави кад те неко откачи са Фб.
И не знам зашто нико не помиње руски Yandex чије су команде сличан Мозилиним, само што нема мени горе као она. Има свој диск као и Хром. своју верзију Youtube итд...
Мозилин мени:

1645016063677.png

Јандекс, прилагођен нађем поднебљу, показује температуру, има своју верзију Јутјуба, преводилац...
Можеш да имаш енглеску верзију,
Овoм опцијом нађеш порекло неке слике а Интернета, да не мораш ићи на imagе.google

1645017387234.png

Poslednja izmena:
Имао си тему одраније "Који претраживач користите" тј "Најбољи Интернет browser" али добро, тамо је много порука, коментара, тешко се снаћи.
Хром осим што заузима много РАМ меморије, мени је неподесан, идем на њега само када хоћу да куцам гласом,.
Мозила нешто запиње последњих година али једино она има прави мени и зато је најлакша за снаћи се.
Осим тога, једино код ње ради додатак који ти јави кад те неко откачи са Фб.
И не знам зашто нико не помиње руски Yandex чије су команде сличан Мозилиним, само што нема мени горе као она. Има свој диск као и Хром. своју верзију Youtube итд...
Мозилин мени:

Pogledajte prilog 1103824

Јандекс, прилагођен нађем поднебљу, показује температуру, има своју верзију Јутјуба, преводилац...
Можеш да имаш енглеску верзију,
Овoм опцијом нађеш порекло неке слике а Интернета, да не мораш ићи на imagе.google

Pogledajte prilog 1103831
Хвала лепо.

Је ли знате за неки претраживач који није толико популаран али је јако добар у раду? Досадио ми је хром, некако много једе рам. Који би други препоручили?
Шта тачно тражиш?
Претраживач - гугл, бинг, јандекс, дак дак...
прегледач -мозилин фајерфокс, гуглов Хром, Јандекс прегледач, Опера, Спутник, ...

Back