- Poruka
- 433
da ne pricamo da search ne radi kako je zamisljeno jos od 2003 

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kom smislu ne radi ?a da ne pricamo da search ne radi kako je zamisljeno jos od 2003![]()
radi ona ali je koorac kada ti nesto konkretno trebaU kom smislu ne radi ?
Meni sve radi kao singerica
ocekivao sam da ce gazda ivan da popravi posle 17 godinaNe, nije precizna,detaljna, radi, al šta bi pa tražio (;
Ako tražiš nešto BC, to je arhivirano, najverovatnije....a i ko bi se petljao sa tolikom bazom, a da od toga nema neke koristi, realno.ocekivao sam da ce gazda ivan da popravi posle 17 godina
Upravo to ... znaci baza podataka je toliko velika da je veoma tesko da se to nadjeAko tražiš nešto BC, to je arhivirano, najverovatnije....a i ko bi se petljao sa tolikom bazom, a da od toga nema neke koristi, realno.
Normalno da baguje i čim se doda, a ne odradi
o tome se i radi. RUCNO nadjes is 2003 post,a uz search ne mozes nista starije od nekoliko stranica..Pretraga ti ne radi kako treba ali si ti uspeo da nađeš temu iz 2006-te na Muzici???
https://forum.krstarica.com/threads/hitno-potreban-prvi-disk-od-marcela.129235/#post-41540381
Kako li je to moguće?
Provokator!
msm sta mi znaci pretraga od nedavno...
o tome se i radi. RUCNO nadjes is 2003 post,a uz search ne mozes nista starije od nekoliko stranica..
ali bitno da ti se smajli krevelji ko prost na brasno![]()
ne vidim problem u vezi tog konkretnog posta. elaboriraj maloSmajli se valja od smeha jer ti odgovaraš na post iz 2006-te godine!
pretraga radi odlicno, ali je potrebno znati je koristitimsm sta mi znaci pretraga od nedavno...
o tome se i radi. RUCNO nadjes is 2003 post,a uz search ne mozes nista starije od nekoliko stranica..