Pretpostavka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
[Zene su looode... :)
Treba ih paziti, maziti, razgovarati sa njima puno o osecanjima, biti emotivan, a IPAK ostati muzevan, misteriozan, sexy...
Bas smo nemoguce...[/B][/COLOR][/QUOTE]

Ovo je Coko tako fakin' tacno.

isto to zahtevaju i mooškarci....emotivne, ženstvene, strastvene žene...........al pošto mi nemamo pms......i češće moramo da radimo....nego žene....onda kanališemo energiju i manje smo nadr*ani............................so fkn corect.......

ja sam neurozna zato sto imam traume iz detinjstva
majka me je cesljala do beskonacnosti i nazad
i cupala me, uzasno me cupala dok je to radila
i zbog toga sam ja sada isfrustrirana sva
i zbog toga je moja coka jutros otisla cupava u skolu
pa sta
bolje sad cupava
nego sutra neurozna supruga tamo nekom

isto......ja imao doogu kosu kad sam bio mali....i plakao sam kad sam išao kod frizera....pa me nisu šišali...da ne plačem.....sećam se čašljanja unapred. i unazad...nije htelo da mi se češlja.....eo, sad me boli.......na foodbalu su mi se smejali....kao..a ko je ova devojčica što igra sa dečacima foodbal...i ćale me pokoopi i ošiša me namrtvo.....na keca....0,5....

uh
kako sam mrzela i češaj i majku
ne znam kako uopšte imam kosu
da će mi i ovaj post biti
obrisan
a da jednostavno prestanem da pišem
mislim
da ne pravim judima posao

naravno da ne treba da prestanes da pises,jer...
nije obrisan nijedan post koji je on topic,kao ni jedan post koji nije najobicniji chat!
za chat postoji "Trenutno mislim na"
ako niste u stanju ili nemate sta da napisete on topic na nekoj temi,zasto onda postujete na toj temi,
cemu ta potreba za off topic-om i chat-om i chemu ischudjavanje sto se brise takav trash???
na sta bi licio forum da se ne moderishe???
a to sto neko misli da su njegovi postovi svetinja,to je vec problem od tog ko tako misli,
i sasvim subjektivan dozivljaj cele te price oko "brisanja postova",a ja bih rekao moderisanja
objektivno gledano,u svemu tome ne postoji nista licno!!!!
i opet ponavljam,nema potrebe za ischudjavanjem sto se forum moderise.

Back