"ПРЕТПОСТАВКА ПРАВДЕ" Бориса Малагурског тренутно на "Happy TV"

Милунка Савић

Buduća legenda
Poruka
35.890
405830_465851650164858_59043708_n.jpg

945704_465856303497726_1614735856_n.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?...85293194.45593.146173642132662&type=1&theater

Ne mogu da kazem da me je slucaj preterano zanimao, onda kada se desio, jer u svakom slucaju ne podrzavam napadanje bilo koga. Mora neko da bude odgovoran bar za nesto - Taton je dosao ovde zdrav i prav a otisao kuci mrtav.

Secam se da je tada trebala da bude odrzana parada, pa je atmosfera bila... ne bas sjajna. Mozda tu lezi neki deo objasnjenja, ali to neka neko nadlezan ispita, ja sam izgubio svaki interes za slucaj... pogotovo sto nije dobro vodjen.

Ne mogu da kazem da me je slucaj preterano zanimao, onda kada se desio, jer u svakom slucaju ne podrzavam napadanje bilo koga. Mora neko da bude odgovoran bar za nesto - Taton je dosao ovde zdrav i prav a otisao kuci mrtav.

Secam se da je tada trebala da bude odrzana parada, pa je atmosfera bila... ne bas sjajna. Mozda tu lezi neki deo objasnjenja, ali to neka neko nadlezan ispita, ja sam izgubio svaki interes za slucaj... pogotovo sto nije dobro vodjen.
Случај је био врло лоше вођен, и медијски спинован, што су још једном потврдили и учесници ове емисије.

Izgleda da je najglavniji razlog sto su ga napali bio taj sto su ga "prepoznali" kao nekoga ko ne gleda zene nego muskarce. Besnoj grupi nije bilo potrebno mnogo. Ima i nekih koji su zasluzni za postojanje tih grupa i za njihov bes i bahatost.
Onaj deo sto sam cuo, ne mnogo, je da se konstatuje da Taton nije bio gurnut - sto je kasnije uzrokovalo fatalnu povredu. Ali se ja pitam - a zasto je sam skocio, cime je bio toliko zaplasen da bi uradio to?

Back